Haberler

Kaan Ayhan: Lewandowski'yi tutmaya gerek yok, zaten atamıyor

Güncelleme:

Almanya Ligi ekiplerinden Fortuna Düsseldorf'ta forma giyen milli oyuncu Kaan Ayhan, "Lewandowski'nin Düsseldorf ile oynadığı 5 maçta golü yok. Yani onu savunmamıza, ona karşı özel anlam almaya gerek yok, zaten atamıyor." dedi.

A Milli Takımımızda son yıllarda kadronun değişilmez isimlerinden biri olan Kaan Ayhan, Alman basınına özel bir röportaj verdi ve EURO 2020 heyecanını anlatırken, Fortuna Düsseldorf formasıyla Bayern Münih'e karşı oynayacağı maça değindi.

"HEDEFİM DÜNYA KUPASI'NA GİTMEK"

Fransa'ya attığı golün önemine dikkat çeken 25 yaşındaki oyuncu, "Fransa'ya attığım gol beni sevindirdi. Avrupa Şampiyonası için çok ciddi hazırlandık ve böylesine başarılı bir eleme ve tecrübe, sonrası için iyi hissetmeni ve umutlanmanı sağlıyor. EURO 2020 bizim için önemli bir dönüm noktası. Benim için bir hayalin gerçek olması. Ondan sonra da hedefim bir noktada Dünya Kupası'na gitmek olur" dedi.

"BAYERN MÜNİH'İN FARK YARATACAK BAŞKA OYUNCULARI VAR"

Lewandowski'nin Düsseldorf'a henüz gol atamadığını vurgulayan Kaan Ayhan, "Bayern Münih maçında takım olarak savaşmalıyız. Geçen sezon lider olan Dortmund'u evimizde yendik ve bunun nasıl bir his olduğunu biliyoruz. Lewandowski'nin Düsseldorf ile oynadığı 5 maçta golü yok. Yani onu savunmamıza, ona karşı özel anlam almaya gerek yok, zaten atamıyor. Ciddi olursam, o dünyanın en iyi forvetlerinden ancak Bayern Münih'in fark yaratacak başka oyuncuları da var. Çok iyi defans yapmalı ve gol atmalarını engellemeliyiz" diye konuştu.

(Sporx)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Bayern Münih Düsselldorf Kaan Ayhan Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500

Yorumlar (14)

Brütüs:

Büyük konuşma. Kendini hele ki büyük hiç görme. Şakası bile alışkanlık yapar. Başın dönmeye başlamış. Git bir an önce kendine gel

12
2
yanıtYanıtla
isimbirbiriki:

velede bak hele :))

8
1
yanıtYanıtla
Memleketim:

Bundesligada en fazla gol atan Lewandowski. Bu cocuk havaya erken girmis. Simdiden simarmaya baslarsan sonun Arda gibi olur. Bizim Türk insaninin geninde var hava.

9
0
yanıtYanıtla
asabi:

Bakalım kaç kişi bizim TÜRK oyuncuyu savunacak Bakalım kaç kişi elin gavuruna sahip çıkacak . . . Evet Şeref yoksunlarını görelim ?

2
5
yanıtYanıtla
HEPSENİNLEYİZTÜRKİYEM:

YAW KARDEŞİM İYİMİSİN SEN. GÖZ VAR İZAN VAR KİMSENİN KİMSEYİ KÖTÜLEDİĞİ YOK KAAN İYİ TOPÇU AMA LEWANDOWSKI GOL ATAMIYOR DENECEK SON İNSAN . BIRAK BUNDESLİGAYI AVRUPA DA EN ÇOK GOL ATAN O ŞUAN DA. 5 MAÇ TA ATAMADI DEMİŞ BU MAÇ 5 TANE BİRDEN ATAR ORTALAMAYI 1 YAPAR.

yanıt5
yanıt0
.....:

Bizim Türk oyuncu böyle mi olmalı?Böyle mi konuşmalı??Bu tür lafları çok seversiniz 2 gün kötü oynayınca sırtınızı dönersiniz. .

yanıt4
yanıt0
AT GÖZLÜKLÜLER:

FRANSA YA 90 DA GOLÜ ATINCA HEPİNİZ BİR TARAFLARINIZI YIRTIYORDUNUZ HASAN ALİ MBAPPE YE KANAT DEĞİŞTİRDİNCE HASAN ALİ 150 MİLYON DİYORDUNUZ DORUKHAN POGBAYA ORTA SAHAYI DAR EDİNCE KRALI GELSİN DİYORDUNUZ NANKÖRSÜNÜZ HEPİNİZ HELAL OLSUN KAANA AZ BİLE DEMİŞ ÜSTELİK HABERİ BAŞKA YERLERİNİZLE DEĞİLDE GÖZLERİNİZLE OKURSANIZ HABERİN SONUNDA KAANIN LEWO İÇİN DÜNYANIN EN İYİ FORVETLERİNDEN BİRİSİ DEDİĞİNİ VE GÜÇLÜ BİR DEFANS YAPMAMIZ GEREKİYOR DEDİĞİNİ GÖRÜRSÜNÜZ

4
1
yanıtYanıtla
bizbittidemedenbitmez:

dakika 81 de attı golü 90 da değil. abartan bi insansın bu belli oldu. ayrıca kaanın topçuluğuna kimse laf etmiyo daha ciddi olsun yeter sonuçta rehavet türk insanının kanında var.

yanıt1
yanıt0
AÇIKÇASI:

EVLADIM SAÇMALAMIŞSSIN. NE İÇTİN SEN KAAN YAVRUM ???

2
2
yanıtYanıtla
Gemlik:

Siz ironiden ne anlarsınız?

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title