Haberler

Juventus'ta Merih Demiral dikkat çekiyor

Güncelleme:

İtalya'nın dev kulübü Juventus'a 18 milyon euro karşılığında transfer olan Merih Demiral, sezonun açılış antrenmanında en çok dikkat çeken isim oldu. Juve'nin yeni teknik direktörü Maurizio Sarri yönetiminde kulüp tesislerinde yapılan çalışmada Merih tam not aldı.

Sporx'te yer alan habere göre; 21 yaşındaki stoperin idman boyunca etkili ve hazır olduğu kaydedildi. Antrenman maçında Juve efsanesi Giorgio Chiellini ile yan yana oynayan genç savunmacı, ayrıca bir diğer efsane Gianluigi Buffon'la da aynı takımda yer aldı.

Teknik direktör Sarri'nin sık sık Merih'i tebrik ettiği ve 'bravo' diye seslendiği aktarıldı. Ayrıca takım içerisinde yer alan Türk asıllı yıldız Emre Can'la hep birlikte olduğu belirtilen Merih Demiral'ın adaptasyon sorunu yaşamadığı vurgulandı.

Juventus'ta Merih Demiral dikkat çekiyor

Kaynak: Haberler.com / Spor

merih demiral Juventus İtalya Haberler

500

Yorumlar (11)

KJHG:

başarılı olacak . .

26
0
yanıtYanıtla
EMRE:

İnşallah ilk 11''in değişmezi olup bizi gururlandırırsın kardeşim!

22
1
yanıtYanıtla
tabuta kadar reisçi:

2 sene içinde türkiyeye döner. . .

4
12
yanıtYanıtla
akp''li:

italyada oynayamaz ayağını kırar yollarlar başakşehire

yanıt2
yanıt6
rex:

olum her fikrinizi yazarken hangi partili oldugunuzu nıye yazıyırsunuz , . bişey söylediğinimi zannedion şimdi. bi tebrik et futbolcumuz gitmiş juventus gibi takıma , çöplükten farkın yok , kötülüklerle beslenmekten vazgecin be . ben mhp liyim enin gibi zihniyetle aynı yolda olduguma utandım

yanıt2
yanıt0
robinyo:

helal olsun Rabbim yolunu açık etsin

15
0
yanıtYanıtla
şahin:

YOLUN AÇIK OLSUN BAŞARILAR. . .

14
0
yanıtYanıtla
MERİH TC:

HELAL SANA YA VALLAHA HELAL OLSUN ALLAH SAKATLIK VERMESİN SEZON BOYUNCA BAŞARILI OLURSUN İNŞALLAH

11
0
yanıtYanıtla
rex:

çocuğun duruşunda asalet var , bence başarılı olacak , istediği her alanda başarılı olabilir , duruş önemli içinin dışa yansıması , karakterli biri ve mutlaka güzel şeyler duyacagız hakkında

4
1
yanıtYanıtla
Firat:

Gurur duymak lazim. Lütfen göz yapmayiniz. Allâh seni korusun canim benim basarilar dilerim

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title