Haberler
Güncelleme:

Tartıştığı eşi tarafından sokak ortasında bıçaklanan kadın hastanede hayatını kaybetti

İzmir'in Seferihisar ilçesinde eski eşinin bıçaklı saldırısında yaralanan kadın, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (10)

ALİ:

Yasama. yürütme. yargı ayrı olmalı birbirini denetlemeli, sosyal hukuk devleti ilkeleri işlemeli herkesin hakkı korunmalı bir kadını öldürmeyi hiçbir sebeb haklı göstermez, bu konularda eğitim verilmeli artık yeter.

7
2
yanıtYanıtla
kabzımal:

olumu heç. . Yenü sistemle biz uççuşa geççtük. . Ekonomi sanayi uçtu uçtu. .

yanıt1
yanıt5
Mühendis:

Yazıp siliyorum, yazıp siliyorum. . . çünkü kadın cinayetlerine olan nefretimi ve kinimi anlatacak kelime bulamıyorum. Allah size cehennemin en derinlerinden en büyük azabını göstersin inşallah. Allah okumayan, öğrenmeyen erkeklerimizi ıslah etsin. Allah kadınlarımızın ahlak yönünden devşirilmesine göz yumanlardan hesap sorsun!!! Hani müslümandık!!! Toplum ne halde bakan yok, RTÜK nerede? her sabah açın bi tv programlarına bakın. . . yazık. . . Kadınlarımızı ve erkeklerimizi yolundan çıkarmak için. . . .

8
1
yanıtYanıtla
KANUN:

Yazık olmuş, o canı vermedi fakat aldı kendi hayatını da kararttı ikisine de yazık oldu. benim ricam bu tür haberleri paylaşırken detaylandırın yani bir suç işlendi birisi öldürüldü ama bu durduk yere olmadı kimse kimseyi durduk yere öldürmez. Sakın yanlış anlaşılmasın insan öldürülmesini savunmuyorum hani genemi kadın cinayeti dendiğinde erkek katliamı yapmadan önce acaba kadın ne yaptı da oldu yani durduk yere mi sorun neydi bilelim ricamdır.

5
3
yanıtYanıtla
Yasama:

Detayını bilmen ölen kişiyi mezardan çıkartır mı ???

yanıt1
yanıt1
Kubi:

Insan mi si sen bence degil deyer miyidi can almana

4
2
yanıtYanıtla
Bey:

Yazık yazık

1
1
yanıtYanıtla
KKM:

CANI VERENDE ALANDA ALLAH TIR BAŞKASININ CANINA KIM KIYARSA MUTLAKA CEZASINI ALMALI FARKLI Bİ DETAY İSTANBUL SÖZLEŞMESİ İLE KADIN ŞİDDETİ HER GEÇEN GÜN ARTIYOR BUNUN ÖNÜNE GEÇİLMELİ AVRUPAİ ŞARTLAR TÜRK AİLE YAPIMIZA UYMAZ OLAN OLDUKTAN SONRA ŞİMDİ SÖZDE KADIN SAVUNUCULARI FEMİNİST GRUPLAR BUNU KENDİLERİNE KULLANACAKTIR

2
0
yanıtYanıtla
bir vatandaş:

ah canım islâm ah. şu insan öldürenlere gerekli ceza verilse böyle olur mu. ne zamana kadar sürecek bu cinayetler

0
0
yanıtYanıtla
HANİFE ABLA:

O canavara ceza yok mu? İdam nerede idaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamm?

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title