Haberler
Güncelleme:

Hakkari'de kadınlar ayakkabıcılık kursuna ilgi gösteriyor

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde açılan ayakkabıcılık kursuna kadınlar ve erkekler ilgi gösteriyor. Kursiyerler, hem meslek öğreniyor hem de gelecekte aile geçimlerine katkı sağlamayı hedefliyor. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (2)

M K:

Eser hanımı tanırım, çok özverili,paylaşımcı, çalışkan ve başarılı bir eğitmendir.Hem bu işin okulunu okumuş hemde pratikte bu işi uzun zamandır yapmış,yapan bir eğiticidir.Onun eliyle, bilgisiyle yetişen,bu işi öğrenecek olan insanların şanslı olduğunu düşünüyorum çünkü arkadaşlarımızın bu mesleğe dair eser hanımdan öğrenebilecekleri çok kıymetli ve doğru bilgiler,beceriler vardır.Kendisini takdir eder başarılar dilerim.??

1
2
yanıtYanıtla
M K:

Eser hanımı tanırım, çok özverili,paylaşımcı, çalışkan ve başarılı bir eğitmendir.Hem bu işin okulunu okumuş hem de pratikte bu işi uzun zamandır yapan bir eğitimcidir.Bu yüzden kendisinden eğitim alan arkadaşlarımız çok şanslı. Girdiği bu yolda eser hanıma gönülden Başarılar dilerim ????

0
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title