Haberler
Güncelleme:

Uzman çavuş, silahla 4 aylık bebeğini öldürüp eşini yaraladı

Van'da silahla 4 aylık bebeğini öldüren ve eşini yaralayan uzman çavuş, intihar girişiminde bulundu. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (29)

Export 85:

Allah'ım nedir bu ailedeki sosyal çöküntü gün gelmiyor ki evli çiftlerin cinayet haberi gelmesin ve hiç bir yetkili bu sorunu görmüyor

365
9
yanıtYanıtla
büşra Mutlu:

Namazsızlık oruç tutmamak günlük yapılmayan tesbihatlar Allahın adını anmamak zikretmemek

yanıt445
yanıt212
Mehmet YILMAZ:

Büşra'cım her şeyi dine bağlamak gibi saçma sapan fikirleriniz var. Bu tür olaylar ateist ülkelerde, hristiyan ülkelerde, ineğe tapanlarda neden olmuyor. Bu ülkede hepimiz gerginiz. Sığınmacılardan çok ama çok rahatsızız, ekonomik şartlardan boğulduk, gelecek kaygımız hat safhada, tarikat ve cemaatlerden rahatsızız, cehaletten rahatsızız, eğitimden rahatsızız ya Allah akıl fikir versin size ve sizin gibilere....

yanıt324
yanıt352
Deniz:

Mehmet yilmaz a cevap..bahsettigim ulkeler zaten bastan bozuk ulkeler..ama senin ulkendekiler Allahin dinini terkeden bir kavim.. boyle giderse maazallah sonumuz felaket..

yanıt1
yanıt3
VATANDAŞ:

Mehmet sen neden bu kadar boş beleş bir canlısın onu söyler misin... Kadın ALLAH diyor sen ineğe tapan hrisyan veya ateist diyorsun işte kadın tamda bundan bahsediyor ALLAHı anmayan insan nasıl Müslüman olur sen sadece ben Müslümanım demekle Müslüman olunur sanıyorsan işine bakacaksın... Gavur gibi yaşayıp cenneti beklemekte ne garip şey

yanıt177
yanıt105
ali tartan:

Büşra hanım çok doğru bir tespit yapmış Mehmet Yılmaz efendi bütün mesele de bu zaten keşke herkes gerçekleri görebilse ineğe tapanlarla bir tut sen kendini neye taparsan artık keşke sana asıl Allah akıl fikir versin

yanıt70
yanıt64
R S:

Mehmet Yılmaz efendi, mağrada mi yaşıyorsun, dünyadan haberin yok. Olsaydı böyle saçmalamazdın. Nasıl bir yerde yaşıyorsan artık .

yanıt8
yanıt8
Köfteci Jardel:

Uykunuzu bölmek istemem ama evrim diye bilimsel bir gerçek var. Yani bir yaratıcı yok. Dolayısıyla dinler de palavra. Kusura bakmayın. Artık modern çağa gelin.

yanıt6
yanıt5
Mehmet YILMAZ:

Birde hakaret etmeden yazmayanlar. Hakaret etmeden fikirlerinizi beyan edebilirsiniz. Ben sizinle, sizde benimle aynı fikirde olmayabilirsiniz. Bu benim size, sizin de bana hakaret etmenizi gerektirmez. Yazacak bir şey bulamayınca kendimi savunamıyorum en azından rengim belli olsun bi hakaret de ben edeyim demekle olmuyor. Kimsenin Müslümanlığını veya inançsızlığını sorgulamak sizin haddiniz değil. Din vicdan işidir. Herkes hesabını Allah'a verecek. Siz neden din tüccarlığına soyunuyorsunuz.

yanıt8
yanıt3
Simge:

Mehmet yılmaz evet her şey dine bağlanmamalı ama büşra hanım yanlış birşey söylememiş ibadet ruhu rahattır ve burda psikolojik bir olay var. Tabi başka sıkıntıları da olabilir ama ibadet katkı sağlayabilir.Diğer dinlere inanan kişilerde de böyle olayların yaşanıp yaşanmadığını bilemezsin belki orada da insanların başka soruları vardır mesela uyuşturucu gibi...

yanıt2
yanıt4
Köfteci Jardel:

İyi o zaman ben de herkesi Ahura Mazda adlı tanrıya tapmaya davet ediyorum. Kanıt falan yok. Sadece inanacak ve gereken şartlara uyacaksınız. Yoksa yandınız. Tüm sorunların kaynağı Ahura Mazda'ya inanmamaktır.

yanıt5
yanıt4
İbrahim Demirel:

Elhamdulillah bende Müslümanim, Allah’ın farzlarını yerine getırmek gerek bunu hep savunurum, lakin gerçekçi olalım Almanya’da yaşıyorum bu adamların nerdeyse tamamı hrıstiyan ama buralarda böyle şeyler olmuyor. Bizim en büyük sorunumuz cehalet, bizım toplumumuz çocuk yetiştirmeyi bilmiyor, egıtım yok, ahlak yok. Sen oğlunu aslanım koçum diyerek yetiştirirsen, topluma böyle manyak insanlar yetiştirmiş olursun.

yanıt5
yanıt1
Özer Doğan:

Allaha nasıl hesap vereceksin bebeğin suçu neydi

239
6
yanıtYanıtla
Batuhan Akca:

bakın Türkiye'de gündem olmamasına rağmen ülke genelinde yasadışı bahis şans oyunları gitgide çoğaldığından asker polis gibi paralı mesleklerin dışında şu an hemen hemen 5 kişiden 2 kişisi bu illete düşmüş durumda ekonomik buhran insanları içinden çıkılamaz bir psikolojik şiddete maruz bırakıyor gelin bu sözümü bir düşünün..

176
9
yanıtYanıtla
man over:

Emin ol asker,polis gibi paralı meslek sahibi olanlar daha fazla düşmüş. Çünkü yaptıkları meslekler zorlu meslekler.Kısa yoldan zengin olup kurtulmak istiyorlar.Geçmiş haberlere bak daha önce ailesini öldürüp intihar eden asker,polislerin çoğu kumar batağına düşmüş.

yanıt115
yanıt9
Umut Atalay:

BİLADER ŞU UZMAN ÇAVUŞ KELİMESİNİ KALDIRIN ORDAN YETER ARKADAŞ KAÇ DEFA YAPTINIZ AYNI ŞEYİ SİZDEN BİRİ Bİ ADAM ÖLDÜRDÜĞÜNDE GAZETECİ Mİ DİYONUZ BASIN MI DİYONUZ. AYIP YAPTIĞINIZ 10 ETTİ BU 10 !!

95
57
yanıtYanıtla
Damla Sengul:

Niye zoruna gitti. Önce birader yazmayı öğren.

yanıt14
yanıt16
Mehmet YILMAZ:

Umut yerden göğe haklısın. Yanlış bir algı yaratılıyor.

yanıt11
yanıt2
Firat Tas:

Ne oldu bu asker polislere

70
8
yanıtYanıtla
Onemli Degil:

Allah Rahmet Eylesin..Ulkemizde Yuzlerce Ilce Var..Bir de Haberi Yapan Arkadas Zahmet Edip Neresi Oldugunu Yazsaydi Keske...

27
4
yanıtYanıtla
Kemal Akman:

6284 denen aile birliğini yıkan yasa kaldırılmalı. Aile denen bişey kalmadı ülkede halen bu durum sorgulanmayacak mı?

11
4
yanıtYanıtla
Zafer ÖZEVLİ:

güvenlik mensupları mutsuz.

12
0
yanıtYanıtla
csd zbn:

ALLAHU EKBER ALLAHIM SEN BİZLERE YARDIM ET SEN OLMASAN KİME SIĞINIRIZ

7
4
yanıtYanıtla
Can null:

22 yılın sonu

7
3
yanıtYanıtla
Abdullah Özen:

Bunları askeriyeye alırken sağlık kontrolünden geçirmiyorlar mı acaba

4
3
yanıtYanıtla
Köfteci Jardel:

Evrim adlı bilimsel gerçek varken, goril ve şempanze gibi büyük primatlar ile %98.6 oranında aynı DNA'ya sahipken Yahudi masallarına ve Sümer mitolojisine karnım tok. Kusura bakmayın. Dünyayı düz zanneden, güneşin balçık içinde batıp çıktığını sanan, Meryemleri karıştıran, kadını ikinci sınıf gören, çok eşlilik ve cariyeliğe cevaz veren mevhumlara göre mi mütalaa edeceğiz herşeyi? 2024 yılında yaşıyoruz. Dile kolay.

6
0
yanıtYanıtla
Serkan Türkeş:

Kendi de ağır yaralanmış geberir İnşallah katil zanlı canı edep yoksunu ????

3
1
yanıtYanıtla
Ay Yıldız:

Bu cinnet geçirenlerin hepsininmi psikolojisi bozuk ..... Yoksa her hakkı kadına verip erkeğin eli kolu bağlandığı için mi ? ??????

0
3
yanıtYanıtla
Naim Cosar:

Allah belasını versin bunun ne diyelim

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title