Haberler
Güncelleme:

Can Atalay kararı öncesi Meclis'te tansiyon yükseldi! Sıraları yumruklayan vekiller divana yürüdü

Türkiye İşçi Partisi Hatay Milletvekili Can Atalay'ın milletvekilliği düşürülüyor. Yargıtay 3. Ceza Dairesi'nin verdiği kararın Meclis'te okunması bekleniyor. TBMM Genel Kurulu'nda tansiyon yükselirken vekiller sıraları yumruklayıp divana yürüdü. CHP'nin, kararın okunmasına engel olmak ve sürecin her anının Meclis tutanaklarına geçmesini sağlamak amacıyla istediği kapalı oturum iptal edilerek yeniden açık oturuma geçildi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (4)

Mldhat Caglar:

Türkiye cumhuriyetinin anayasasini hiçe sayan AKP yönetiminden aksini beklemek cahilliktir

14
23
yanıtYanıtla
Demir Acer :

Özdemliler yine iş başında.

28
9
yanıtYanıtla
Luckyboom:

Ulan 20 yıl önce üniversiteye, meclise giremiyoruz diye ağlayan adamlardınız. Toplumun çoğu da bu mağduriyetin giderilmesine destek verdi. Şimdi gücü elinize alınca zulmeden oldunuz. Darbecilerden kaldı mı farkınız?

yanıt2
yanıt0
Luckyboom:

20 yıl önce meclise, üniversiteye giremiyoruz diye ağlıyordunuz. Toplumun çoğu bu mağduriyete destek verdi. Şimdi gücü elinize alınca zulmeden oldunuz. Öncekilerin yaptıklarının aynısını yapınca onlardan farkınızın kaldığını mı düşünüyorsunuz?

5
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title