Haberler

İtalyan Hakem, Galatasaray - L.Moskova Maçında Kırmızı Kartı Es Geçti

Güncelleme:

İtalyan Hakem Gianluca Rocchi'nin, Galatasaray - Lokomotiv Moskova maçının 23. dakikasında Vedran Corluka'nın Martin Linnes'e yaptığı faul sonrası kırmızı kartına başvurmaması tartışmalara neden oldu.

Galatasaray ile Lokomotiv Moskova arasındaki UEFA Şampiyonlar Ligi 1. hafta mücadelesinde hakem Gianluca Rocchi'nin verdiği bir karar tartışıldı.

Maçın devre arasında yayıncı kuruluş beIN Spors Haber'de yer alan programda Mehmet Demirkol, "Vedran Corluka'nın Martin Linnes'e müdahalesinde pozisyon kırmızı kart." yorumu yaptı.

KERİMOĞLU: YÜZDE 100 KIRMIZI KART

Tugay Kerimoğlu ise, "Bence %100 kırmızı kart vermeliydi." dedi.

Gianluca Rocchi ise Galatasaraylı oyuncuların da kırmızı kart itirazında bulunduğu bu pozisyonda sarı kart kararı verdi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Lokomotiv Moskova Gianluca Rocchi Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (22)

BABANIZ BEŞİKTAŞ SİNCE 1903:

Tabi alıştınız Türkiyede rakip takıma kartlar havada uçuşur. Geçen yıl alanya maçında musleranın hareketine ne penaltı verildi, ne musleraya kırmızı kart verildi. Ondan hiç bahsetmediniz cinconsaraylılar. Alanyayı geçen yıl nasıl yendiniz bir izleyin özeti. İzledikten sonra klavye delikanlılığı yapın

2
20
yanıtYanıtla
GS:

Kardeş sen ruh hastası mısın?Neden bu kadar kin ve nefret dolusunuz ya?Bak nicke 1903 yazmışsın. Bizler geçen sene Beşiktaş için bağırdık. Biraz adam olunda dışarda beraber, bir olalım. Memleketimiz tek sorunu sizin gibiler. Kusura bakma

yanıt12
yanıt1
duran tekerlek:

sadece alanyaya değil, size de iyi koymuşuz belli ki :D

yanıt6
yanıt1
fenerbahçeli:

boşver kardeşim bunlar vatan hainidir. menfaatleri için memleketi bile satmaktan vazgeçmezler

yanıt0
yanıt6
HOCAEFENDİ:

en büyük vatan hayini sizsiniz şampiyon olamadınız diye stadı yaktınız bu ülkenin parasına yazık değilmi türk takımı avrupada maç kazanmış gelmiş beşiktaş fener muhabbeti yapıyorsunuz ulan ben ankaragüçlüyüm ama avrupada hangi türk takımı olursa olsun desteklerim beşiktaşı günahım kadar sevmem ama avrupada oynarken sonuna kadar desteklerim sonra bol keseden atmaya gelınce biz milliyiz biz yerliyiz siz önce BİZ olmayı öğrenin

yanıt4
yanıt1
Özgür:

Bunlar Türkiyede alışmışlar hakem desteğine işte elin hakemide sizi acitir böyle

2
17
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

KARDEŞİM TÜRKÜN TÜRKTEN BAŞKA DÜŞMANI YOKMUŞ!!! YORUMLARDAN BUNU DA GÖRÜYORUZ. SIĞIRSINIZ BAŞKA BİRŞEY DEMİYORUM. . . AZCIK BİRAZ UYUMLU OLUN, SAYGI DUYUN DİNGİLLER.

14
1
yanıtYanıtla
kara kartal:

milliyetçilik edebiyatı yapanlar iyi okusun. Geçen yıl hakemler sayesinde şampiyon oldunuz şimdide lokomotif trenini yendim diye sevinir ossuruksunds mağduru cinconsaraylılar. geçen yıl bayern-beşiktaş maçından sonra sokaklarda halay sekersen, resmi internet sitenden bayern müziği çalarsan, sekiztaş diye dalga geçersen avrupa maçlarında vatan millet sakarya edebiyatı yapamazsın sarı kedicikler. ne ekerseniz onu biçersiniz. 6saray-cinconsaray diyenlere kızamazsınız bu iş karşılıklı

2
8
yanıtYanıtla
CAPS:

şit sakin ol kowboy çek çoraplarını

yanıt0
yanıt0
CAPS:

TABİKİDE KIZMIYORUZ BU İŞ EĞLENCE VE ŞAKA İŞİ GARA GARGALI

yanıt1
yanıt0
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title