Haberler

İstikbal Mobilya Kayserispor, Bülent Uygun ile yollarını ayırdı

Güncelleme:

Süper Lig'de bir teknik adamın daha görevine son verildi. DHA'nın son dakika haberine göre; Süper Lig ekiplerinden İstikbal Mobilya Kayserispor'da teknik direktör Bülent Uygun ile yollar ayrıldı.

Süper Lig ekiplerinden İstikbal Mobilya Kayserispor'da teknik direktör Bülent Uygun'la yollar ayrıldı.

Kayserispor Kulübü Basın Sözcüsü Mustafa Tokgöz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 48 yaşındaki teknik adamla karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdıklarını kaydetti.

7 MAÇTA 5 MAĞLUBİYET YAŞADI

Sarı-kırmızılı kulüple 30 Ekim'de teknik direktörlük görevi için anlaşma sağlayan Bülent Uygun, ligde takımının başında çıktığı 7 maçta 2 galibiyet ve 5 mağlubiyet yaşadı.

İlk yarının son haftasında 28 Aralık Cumartesi günü deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak İstikbal Mobilya Kayserispor, 10 puanla son sırada yer alıyor.

KAYSERİSPOR'DAN AÇIKLAMA

İstikbal Mobilya Kayserispor Kulübü, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Bülent Uygun ile karşılıklı anlaşarak yolların ayrıldığını duyuruldu.

Yapılan açıklamada, "Teknik direktörümüz Bülent Uygun ile yollarımızı karşılıklı anlaşarak ayırmış bulunuyoruz. Hocamız ve ekibine emekleri için teşekkür ederiz" denildi.

BÜLENT UYGUN VEDA ETTİ

İstikbal Mobilya Kayserispor'daki görevine son verilen Teknik Direktör Bülent Uygun, sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı ile yaptığı görüşme neticesinde görevine son verilen Bülent Uygun, "Finansal ve psikolojik açıdan tarihinin en zorlu döneminden geçen Kayserispor'un teknik direktörlük görevini, büyük sorumluluk duygusu ve özveri ile kabul ettim. Teknik direktörlük görev sürem boyunca 7 lig maçı oynadık. Bu karşılaşmaların 4'ü şampiyonluk yarışındaki takımlara karşıydı. Bu dönemde takımımızdan 9 futbolcu ayrılmayı tercih etti. 6 oyuncu ise sakatlanarak sezonu kapattı. İdmanlarda, maç toplantılarında, taktik toplantılarında ve Kayserispor takımı için mesai harcadığımız her noktada birçok engelle karşılaşsak da, görev bilincimizle zaman-mesai kavramı gözetmeksizin, bu şehrin takımını nasıl yukarıya taşıyabileceğimiz konusunda ekibimizle birlikte gece gündüz çalıştık. Yaşadığımız tüm imkansızlıklar içerisinde, görevi devraldığımızda takımımızın hiç galibiyeti yokken, süreç içerisinde aldığımız 2 değerli galibiyetin yanı sıra, Ziraat Türkiye Kupası'nda da özellikle altyapıdan takviye yaptığımız genç futbolcularımızın önemli katkısıyla son 16'ya kalmayı başardık. Türk futbolunun geleceğinde söz sahibi olma potansiyeli taşıyan bu gençlerimiz bizler için ayrıca gurur kaynağı oldular" diye konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Spor Haberler Son Dakika

500

Yorumlar (22)

ziyaa:

Size de Teknik Direktör dayanmıyor Sayın yöneticiler. . . Bu kaçıncı oldu sayamadım. . . TFF 1. Lig çok uzak görünmüyor Kayserispor için. . . Çok yazık. . .

14
1
yanıtYanıtla
aaa:

Tek marifeti feneri yenmek oldu. Soran olursa da fenerli dersiniz. . . Ama helal olsun bülent korkmaz gibi feneri yenip GS''ye yatmaz en azından.

7
6
yanıtYanıtla
Ts:

Trabzona gelmekten korktu kacti. . . . . . . .

5
5
yanıtYanıtla
...:

yalnız sivasın başındayken trabzona çok geçirmişliği var. ona göre konuşun. . .

yanıt6
yanıt7
sfsfd:

Bülent uygun saha Tarbzonspora karşı kazanamadı, 2011 de şike ile beraberlik başarısı var, bülent yıldırımda 2 golü vermemişti trabzonsporun. . . .

yanıt1
yanıt0
hako7:

Feneri yenmek için geldin zaten, görev tamamlandı

7
1
yanıtYanıtla
DEDE61:

ANLAŞMASI HATAYDI ZATEN KAYSERİNİN

4
0
yanıtYanıtla
Şike günah,bedel can:

Yahu bülent sen git sakaryasporu satın al, orada oyna menejerlik falan

3
1
yanıtYanıtla
mustafa:

gelmesi hataydı zaten

4
0
yanıtYanıtla
HAYATİ:

HAHAHAHAHAHA

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title