Haberler

İşte Hamit Altıntop'un TFF'de yeni görevi

Güncelleme:

Nihat Özdemir'in yönetimindeki sürpriz isim olan Hamit Altıntop genç millî takımlardan sorumlu yöneticiliğe getirildi.

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulunun dün yapılan ilk toplantısında görev dağılımı belirlendi. Nihat Özdemir başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda yeniyönetimdeki sürpriz isimlerden Hamit Altıntop, Ümit Millî Takım ve Genç Milli Takımlar Sorumlusu, Selim Soydan ise A Millî Takım Sorumlusu oldu.

Diğer görevlerin dağılımı şöyle: Birinci Başkan Vekili, İcra Kurulu Üyesi, FIFA, UEFA İlişkileri ve Dış İlişkiler Sorumlusu: Servet Yardımcı, Başkan Vekili, İcra Kurulu Üyesi, İdari ve Hukuk İşleri Sorumlusu: Mehmet Baykan, Başkan Vekili, İcra Kurulu Üyesi, Mali İşler ve Kulüp Lisans İşleri Sorumlusu:Erhan Kamışlı,Başkan Vekili, İcra Kurulu Üyesi, Yeni Projeler Sorumlusu: Erdal Bahçıvan,Başkan Vekili, İcra Kurulu Üyesi, Lig-2. Lig-3. Lig Kulüpleri Sorumlusu: Yılmaz Büyükaydın, İcra Kurulu Üyesi, Amatör İşler Sorumlusu: Ali Düşmez,Organizasyonlar Sorumlusu: Mustafa Çağlar,Süper Lig Kulüpleri ve Futbol Turizmi Geliştirme Sorumlusu: Hasan Y.Akıncıoğlu,Sponsorluklar ve Pazarlama Sorumlusu ve Dış İlişkiler Yardımcı Üye: Onur Alkın Kalkavan, Engelli Federasyonları Sorumlusu: İsmail Erdem, Tesisler ve Yatırımlar Sorumlusu:Nuri Akın,E-Bilet ve Futbol Menajerleri Değerlendirme Komisyonu Sorumlusu: Mustafa Hacıkerimoğlu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Hamit Altıntop Nihat Özdemir Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500

Yorumlar (11)

Nurullah Alphan İnan:

TFF yeni yönetim kurulu, Türk Futboluna , hayırlı ve uğurlu olsun. İnşa Ellah.

1
4
yanıtYanıtla
HAYDARRR:

80 YAŞINDAKİ SELİM SOYDAN A MİLLİ TAKIM SORUMLUSU, VAY BENİM TÜRKİYEM DAHA NELER GÖRECEĞİZ.

5
0
yanıtYanıtla
kral:

la bu conconluyu niye getirniz

1
2
yanıtYanıtla
celal:

nihat üzdemir sırf şikebahçe şampıyon olsun diye gureve getirilmiştir hamitin hiç bir yetkisi yoktur

2
1
yanıtYanıtla
adonis:

Özellikle avrupa daki türk kökenli oyuncuların bizim mişlli takımımızı seçmesi konusunda ciddi çalışmalar yapacaktır diye düşünüyorum. Gelecekte federasyon başkanı olmalı. Alman disiplin ve mantelitesini bizim takımlarda uygulatmalı.

3
0
yanıtYanıtla
Turgutt:

TFF Hamit, i pasifize etmişler. . . . . Bence Hamit orda durmamalı. . . . . Selim de Hamitden farklı hangi vasıflar vaar. . ?Bir soru . . ?Kaç dil biliyor?. . Birikimi sadece FB de top oynamış olmasımı. . ?Uluslar arası birikimi ne?. . . Tercübemi yoksa?Yaşı uygunmu?. . . Bence Hamit Uluslar arası FiFA, UEFA her ortama rahat girer, itibar görürmü görür. . . . .

2
0
yanıtYanıtla
Adill:

Hamit bu görevde kalırsa itibarı şimdi iden biterr.

2
0
yanıtYanıtla
Turgutt:

Hamite yakışan başkan yardımcılığ, veya milli takımdan sorumlulukdur. . . Gerisi Hamitin itibarını sıfıırlar. . . . Gülerler Avrupa spor Kamuoyunda alay edrler. . !. . . Bende yaşadım 30 sene Avrupa futbolu içinde. . . . Hamit FiFA, UEFA dada görevler alabilir. . . Yakışır. . . Zaten Avrupada ünlü futbolcular öyle. .

2
0
yanıtYanıtla
BBk:

Hamit yorumculuk yapsa bu durumdan daha ı''yı olur du

1
0
yanıtYanıtla
HÜSEYİN KÖKSAL:

TFF BUTUN KURUMLAR TEMİZLMEDEN MHK İÇİNDE NELER OLDUGU BIZAT BILIYORUM ÜMÜT ÖZTÜRK OLCAK HAKEM DÜDÜGÜNÜ ASMALI GS İKİ SEZON ŞAPİYON PAPTI TFF MHK GUVENMIYORUM VARA RAMEN HATA YAOILIYORSA BURDA ART NIYET VAR

0
1
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title