Haberler

İstanbul Büyükşehir Belediyespor ligden çekiliyor

Güncelleme:

Basketbol Süper Ligi ekiplerinden İstanbul Büyükşehir Belediyespor, yeni sezon başlamadan önce borç yükleri dolayısıyla ligden çekilme kararı aldı.

Basketbol Süper Ligi ekiplerinden İstanbul Büyükşehir Belediyespor, yeni sezon başlamadan önce ligden çekilme kararı aldı.

2 EKİP DAHA LİGDEN ÇEKİLMİŞTİ

Fanatik'in haberine göre; Çekilme kararının sebebi takımın borç yükünün çokluğu ve bu borçların altından kalkılamayacak olması. 2018-2019 sezonu öncesinde Eskişehir Basket ve Trabzonspor Basket takımları da Basketbol Süper Ligi'nde oynamama kararı almıştı.

1. Lig'e düşen Uşak Sportif de faaliyet durduran bir başka takım olmuştu.

FATİH KELEŞ BAŞKAN SEÇİLMİŞTİ

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Kulübü'nde yapılan olağanüstü genel kurulda Fatih Keleş başkanlığa seçilmişti.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Cebeci Spor Kompleksi'nde gerçekleştirilen kongrede, faaliyet ve mali raporların sunumunun ardından önceki kulüp yönetimi mali ve idari yönden ibra edildi.

Toplantının son bölümünde yeni dönem için başkan ve yönetim kurulu ile denetleme kurulu asıl ve yedek üyelerinin seçimi yapıldı. Seçim sonucunda Fatih Keleş kulübün yeni başkanı oldu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Spor Haberler

500

Yorumlar (21)

CISSSS:

İMAMOĞLUCULARIN YORUMLARINA BAKINCA SANIRSINKİ DİĞER KULUPLERİN DURUMLARI ÇOK İYİ HEPSİ SİDİK ZORUYLA DEVAM EDEBİLİYO FUTBOLA GELİNCE BUGÜN KAÇ TAKIMIN KULÜBÜ DÖNDERECEK KADAR TARAFTARI VAR?TIRRİKLER ADAMA TATİL YAKIŞIYO EĞER MUSLUKLAR KESİLDİYSE BAKALIM ŞİMDİ NEREYE AKACAK AĞZI OLAN KONUŞMUŞ İŞTE

7
16
yanıtYanıtla
1234:

Hadi lan yobaz dingil

yanıt14
yanıt5
Anti virüs,:

Belediye görevini yapmış belediyeden akan parayı kesmiş. Iyi olmuş. Yobaz seni yallah inşallah ölürsünüz de ülke kurtulur sizin gibilerden

yanıt1
yanıt1
BANKAMATIKCI:

HADI ORDAN

yanıt2
yanıt2
lord:

ya arkadaş şu tatıl olayını ne uzattınız herkesın tatıl ıhtıyacı vardır başkan tayyıp erdoğan da darbe gecesı tatıldeydı ona bakarsan alla alla ya

yanıt0
yanıt6
1234den sonrası))))))))):

1234 DÖNDE GÖTÜNÜ ÖRT YOKSAAAAAAAAA

yanıt1
yanıt0
hako7:

İmamoğlu geldikten sonra normaldir.

14
7
yanıtYanıtla
BJK:

FUTBOLDA DA AYNI TUTUMU BEKLİYORUZ TARAFTARI YOK DÜNYA BİR FUTBOLCU ALDILAR GELİR NERDEN ??? DİYE SORARLAR

18
1
yanıtYanıtla
KorkanınÇocuğuOlmaz:

ne oldu tüyü bitmemiş yetimin hakkı musluklardan akmıyor mu ??

13
5
yanıtYanıtla
mustafa:

musluk kesildi tabi

16
2
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title