Haberler

İspanyol devleri Mustafa Kapı için sıraya girdi!

Güncelleme:

Galatasaray ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Mustafa Kapı, İspanyol ekiplerini peşinden sürüklüyor. Kapı'nın menajeri Necdet Ergezen, "Atletico Madrid, Valencia, Villarreal, Celta Vigo ve Real Sociedad Mustafa Kapı ile ilgileniyor" dedi.

Galatasaray'ın kadro dışı bıraktığı Mustafa Kapı'nın durumu pek çok La La Liga takımının dikkatini çekiyor. Bunlardan iki tanesi Atletico Madrid ve Valencia. Sivasspor'la 22 Aralık 2018'de yapılan lig maçında 90+5'te henüz 16 yaşındayken Sofiane Feghouli'nin yerine oyuna girerek Galatasaray'ın bir resmî maçta forma giyen, en genç futbolcusu ünvanına sahip olan Mustafa Kapı'nın sözleşmesi 30 Haziran itibariyle sona eriyor.

GALATASARAY SADECE YETİŞTİRME BEDELİ ALACAK

Ancak sözleşme yenileme krizi sebebiyle, çalışmalarını takımdan ayrı sürdürüyor. 17 yaşındaki futbolcu yaz döneminde serbest bir oyuncu olarak transfer yapabilecek; fakat ne var ki kendisini transfer edecek takımın klasmanına göre Galatasaray yetiştirme bedeli alacak.

"İSPANYOLLAR ONU GELECEĞE YATIRIM OLARAK GÖRÜYOR"

Oyuncunun menajeri Necdet Ergezen, "Genel olarak İspanya'ya uygun bir futbolcu. Şu anda serbest. İspanyol kulüpleri onu geleceğe yatırım olarak görüyorlar. Atletico ve Valencia adına arayanlar oldu. Koronavirüs krizi çıkmasaydı, Atletico Madrid pozitifti. Valencia, Villarreal, Celta Vigo, Real Sociedad, Mustafa Kapı ile ilgileniyor" dedi.

(Ajansspor)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Atletico Madrid Galatasaray Valencia Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
500

Yorumlar (8)

gsgsgs:

admin GS nin istemediği derken iyi algı yapmışsın , rengin belli oldu saçmalama bence adam gs nin hiçbir teklifini kabul etmedi diye 50 tanede haber yaptın utan.

5
1
yanıtYanıtla
MEMET33:

ADAMLARIN HER DERDİ BİTTİ ŞİMDİ MUSTAFA KAPI KALDI, GEÇİN KARDEŞİM BU İŞLERİ. TÜM SPOR MÜSABAKALARI BU YIL YALAN OLDU, GELECEK SEZONDA TOPAL ÖRDEK OLACAK.

3
0
yanıtYanıtla
gazikentli:

nerde görmüşler acaba böyle bir yalan olmaz yani

0
0
yanıtYanıtla
mehmet:

ekmek yediği yere kör bakan kişidir mustafa kapı

0
0
yanıtYanıtla
Ahmet:

Şimdi sen beş yıl yattın yedin içtin yüzlerce çocuğun hak ettiği halde hamili kart yakınımdır kimsesi olmadığı için giyemediği parçalı formayı giydin tesislerden faydalandın eğitim aldın takımda oynadın spor eğitimi aldın servis aldın eğlendin maçlarda top topladın benim oğlumun beyaz camdan gördüğü futbolcuları canlı gördün tam vefa borcunu ödeme sırası sendeyken baban olmaz illa şu parayı alırız diyor imza yok gidiyorsun işte sen bu sebepten büyük topçu olamazsın ama topçu olursun evlat

0
0
yanıtYanıtla
ultrassss:

Galatasaray''ın ekmeğini yiyen Galatasaray''a sırtını dönemez eğer Galatasaray sırtını dönerse o futbolcuya amatör kuluplerde nefesi zor alır. Seni sen yapan Galatasaraydır UNUTMA. . . .

0
0
yanıtYanıtla
metin:

he he öyledir sen ne anlatıyon veya anlatmaya çalışıyon bre cahil kendinizi dev aynasındamı görüyorsunuz sana sırtını dönen çok örnekler veriridim ama malum sansüre girer yazmazlar sen o olmayan beynini çalıştır örnekleri görürsün

yanıt0
yanıt0
jurnalist:

editöre göre galatasarayın istemediği genç bir oyuncuya ispanyol takımları talip olmuş, adam gs yi reddetti

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title