Haberler

İşler karıştı! Galatasaray'a Falcao transferinde dev rakip

Güncelleme:

İtalyan devi Roma'nın Edin Dzeko'yu Inter'e satması durumunda Galatasaray'ın hedefindeki Falcao'ya yöneleceği iddia edildi. Fransız basını ise Monaco'nun da Dzeko'yu istediğini yazdı.

Galatasaray'ın transferi için büyük çaba sarf ettiği Radamel Falcao'nun talipleri her geçen gün artmaya devam ediyor. Fanatik'te yer alan habere göre; Roma'nın 33 yaşındaki Dzeko için 20 milyon euroluk bir bonservis talep etmesine rağmen Inter'in transferde sona yaklaştığı belirtiliyor. Boşnak golcüyü kaybetmek istemeyen Roma ise onun yerini Falcao'yla doldurmanın peşinde...

MONACO'DA DZEKO SESLERİ

Geçen hafta "Falcao'nun yanına bir forvet daha alabiliriz" diyen Monaco başkanı Oleg Petrov ise Kolombiyalı forvetin ayrılması durumunda aynı yaştaki Edin Dzeko'yu kadroya katma planı yaptığı belirtildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Edin Dzeko Roma Haberler

Bakmadan Geçme

KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 9 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (17)

EBEGÜMECİ:

Başlayacağım sizin Falcao nuza artık , yeter be kardeşim sabah akşam Falcao , sanki Messi , sanki Ronaldo . . . alabilselerdi alırlardı bugüne kadar . . . sanki dünyada o kalibrede başka futbolcu kalmadı . Cincon çok fazla takıldı bu transfere yazık. . :))

10
9
yanıtYanıtla
FENERBAHÇELİ:

Bi fenerbahçeli olarak; Falcaonun galtasaraya gelmesnini çok istiyorum iyi bi rekabet olucak o taraftar hak ediyo İnşAllah Gelir

12
6
yanıtYanıtla
emrah:

Sizin rakibiniz Akhisar :) kümede kalma mücadelesi veren sizinle nasıl rekabet içinde olalım

yanıt0
yanıt2
EBEGÜMECİ:

İstermisiniz bir de Fener '' e geliyormuş . . . :) :)

5
10
yanıtYanıtla
duran tekerlek:

dünyanın sonu değil. bu olay çok büyütüldü. geçen sezon falcao mu vardı?

9
0
yanıtYanıtla
KÖTÜ ADAM:

İtalyanlar Türkiyeyi kıskanıyorlar! Gücümüzü test etmeye kalkmasınlar :)

5
2
yanıtYanıtla
gercekci:

insallah dogrudur zaten gelmesin bu saatten sonra bize SAMATTA lazim falcao degil.

3
3
yanıtYanıtla
Siyah Beyaz:

1 AYDIR FALCAO DİYE KAFA ÜTÜLEDİLER EĞERKİ ALAMAZLARLARSA O ZAMAN GÖRÜN SİZ ŞAMATAYI NE DALGA GEÇİCEM :D :D :D

1
1
yanıtYanıtla
ADANALI:

DÖN DE POTİNLE DALGA GEÇ GEVREK DÜNYA YILDIZI SONUNDA UĞRAŞTIĞIN FUTBOLCU ADAM 15 MİLYON EURO MAAŞ ALIYORMUŞ İLK ETAPTA

yanıt8
yanıt4
yaş:

yaşlı oyuncu istemiyoruz maximum 28 i geçmemiş oyuncu alınmalı butür oyunculara para harcamaya değmez

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title