Haberler
Güncelleme:

İlaç Krizi Büyüyor! Zam Gelecek Diye Piyasaya İlaç Sürülmüyor

Şubat ayında ilaç fiyatlarına yapılması beklenen yaklaşık yüzde 20 zamla beraber, hayati öneme sahip ilaçların piyasada bulunulmadığı öne sürüldü. İddiaya göre, zam beklentisi nedeniyle bazı firmalar piyasaya ilaç vermiyor. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (19)

Tirci bilo:

BURASI TURKIYE HANGIMIZ CALMIYORUZ VARMI DURUSTUMUZ??

3
3
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın...:

İlaç firması bunu yapar, inşaat firması başka türlü yolsuzluk. Firmalara vergi affı indirimi gelir vergi vermez, vatandaş vergi ödemekten nefes alamaz. Asgari ücret % artar ama yüzde 20''lik dilime dahil edilir yani daha çok vergi alınır. Memura yüzde 10 zam yeterli görülür diye esnaf sevinir ama bilmez ki o para kendisine gelecek zaten. Ziraat bankası takımlara kredi verir çiftçi kredi ödeyemez. . .

5
1
yanıtYanıtla
adem:

kanser hastalarına bır dolar vuryor bırde şimdı ılacıların zam bekleyışı ben porstat hastasıyım kulandıgım ılacı eczane eczane dolaşarak bır kutu zorla buluyorum devlet bu fırsatcılara bıran once el atsa ıyı olcak

5
0
yanıtYanıtla
46:

Ellerinden gelse aldigimiz havayada zam yapacaklar o kadar hasta insan var ilac kulanan insanlarin sagligi icin bari ilaca el uzatmayin gunahtir vebal almayin

4
0
yanıtYanıtla
zam üstüne çul sererler leylide yar:

marketlerde fiyatlar aldı başını gitti, , 6 ay önce aldığımız 1, 5 liralık 2 li peçete şu anda en ucuzu adisi 3 liradan başlıyor 8 liraya aldığımız şampuan 15 lira, pekmez 7, 5 liraydı 500 grlık kavanozu şu anda 15 lira benim bunlar 6 ay öncesi hatırladığım 3 ürünün fiyatları diğerlerini hatırlamıyorum demek istediğim zam üstüne zam ilaçlara eğer gelecek zamlar yüzde 20 lerde kalırsa dua etmek lazım eczacılara ilaç firmalarına yiyecek içeceklere gelen zamlar yüzde 100 lerde çünki

4
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

soğancıların peşine düşenler sıkıysa ilaç firmalarınında peşine düşseya. Zayıfa tokat atmak kolay

2
1
yanıtYanıtla
Cahil cuhela coook:

Ver mehteriii...

1
0
yanıtYanıtla
bozkurt:

kanı bozuklar

0
1
yanıtYanıtla
bayram:

beneday adlı ilac 20 gündür yok ülkemiz fırsatlar ülkesi yazık

1
0
yanıtYanıtla
Esra:

Karvea 300 mg kaç zamandır piyasada yok, annem tansiyon hastası. Vatandaşın sağlığıyla oynayanları Allah bildiği gibi yapsın inşallah.

1
0
yanıtYanıtla
TAYYİBİSTAN:

GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ ÇOCUKLAR.. KIRK YIL YAĞMUR YAĞSA BİRŞEY OLMAZ MERMERE, SEN SEN OL GÜVENME İBNE İLE ECZANEYE

0
1
yanıtYanıtla
Prova:

Kimi malını saklar, kimi parasını saklar, dereyi görmeden paçaları sıvayarak borçlu parasını faize koyar borcunu ödemez , alacaklı alacağını alamaz derken, al sana Ekonomi kriz!! Peki bu krizin suçlusu kim??? Devletmi, yoksa biz bozuk Halkmı????

0
0
yanıtYanıtla
Gurbetci:

Ilacada zam, stocklama, arkadas ekonomiyi yönetemiyorsaniz, birakin yönetebilenler yönetsin. Ne kadar kuvvet sevdasi varmis yuksekte kalabilmek icin. Dun avrupa gazetesindede okudum. Insaat sektörü batmak üzere Türkiyede. Uyanin artik yahu!

0
0
yanıtYanıtla
Prova:

İnşaEllah zam falan olmaz, o hastalar hastane köşelerinde inim inim inlerken sen ilaçları saklayacaksın! Allah küllü şeye kadirdir! Sana öyle bir dert verirki kendi ilacında kendine fayda vermez!!!

0
0
yanıtYanıtla
Sarp giray:

Saglik bakanligi ne is yapiyor

0
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Capa''da Onkoliji bölümünde kanser tedavisinde kullanılan kemoterapi ilaçlarıda yaklaşık iki aydır bulunamıyor. Hastane bünyesindeki eczene deposunda ilaç olmadığı ve ihale yapılmadığı söyleniliyor. Hastalar ilaçlarını doktorlara yazdırıp dışarıdaki eczanelerden kemoterapi öncesinde kanser ilaçlarını kendileri alıp hastane eczanesine teslim ediyor.

0
0
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Türkiyede alışışdık bir durum çok ta şaşırmamak gerek

0
0
yanıtYanıtla
D.:

Maalesef doğruluk payı yüksek suni göz yaşı damlası almak içib gittiğim eczaden depolarda bile yok deniliyor bizde tedarik edemiyoruz cevabıyla karşılaştım.Biraz diğer eczaneleri gezdikten sonrada muadili bir ilaç veriliyor.

0
0
yanıtYanıtla
XL:

Hastalarda zam gelince icer ilacini.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title