Haberler

İddaa İhalesini Kazanmaya Yakın Olan Yıldırım Demirören, TFF'den İstifa Edecek

Güncelleme:

İddaa ihalesinde en uygun bedeli sunan Yıldırım Demirören, ihaleyi kazanması halinde Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığından istifa edecek.

Türkiye Futbol Federasyonu'nda Yıldırım Demirören dönemi sona eriyor. İddaa ihalesinde, en düşük teklifi veren Demirören – Scientific Games ortaklığının ihaleyi kazanma şansının kuvvetlenmesinin ardından, resmi sonucun açıklanmasıyla birlikte, Yıldırım Demirören'in istifasını önümüzdeki hafta açıklaması bekleniyor.

Spor Toto Teşkilat Başkanlığı, iddaa ihalesinde kazanan tarafın 5 gün içinde açıklanacağını duyurmuştu.

27 Şubat 2012 tarihinde yapılan seçimli genel kurul ile Türkiye Federasyonu Başkanı seçilen Yıldırım Demirören'in istifa kararını sadece yakın çevresiyle paylaştığı öğrenildi.

İDDAA İHALESİ SONUCU

Spor Toto Teşkilat Başkanlığı tarafından İddaa olarak bilinen "Spor Müsabakalarına Dayalı Sabit İhtimalli ve Müşterek Bahis Oyunlarının" özel hukuk tüzel kişilere yaptırılmasıyla ilgili ihale açılmıştı. 27 Kasım 2018'de gerçekleştirilen ilk ihale, sadece Turkcell-Inteltek ortaklığının teklif vermesi üzerine, "Rekabetin sağlanamadığı" gerekçesiyle iptal edildi.

11 Şubat 2018'de yenilenen iddaa ihalesine ilk aşamada 4 firma teklif verdi. En iyi 2 teklifi veren Turkcell-Inteltek ortaklığı ile Demirören-Scientfic Games ortaklığı 2. tura kaldı. Kapalı teklif usulüyle yapılan ihalede, ilk aşamada Demirören-Scientific Games ortaklığı yüzde 2,1 Turkcell-Inteltek ortaklığı ise yüzde 1.4 komisyonla işi yapacaklarını bildirdi. İhale komisyonu taraflara yarım saat ek süre verirken, ikinci teklifte iki taraf da büyük indirime gitti. Demirören-Scientific Games ortaklığı yüzde 0,2, Turkcell-Inteltek ortaklığı ise yüzde 0.5 komisyon teklifi sundu. Böylelikle ihalede en iyi teklifi Demirören-Scientific Games ortaklığı vermiş oldu. Spor Toto Teşkilatı, 5 gün içerisinde resmi kararını yazılı olarak açıklayacak. İddaa ihalesinin süresi, sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 10 yıllık olacak.

(FutbolArena)

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Spor Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (76)

KASTAMONULU:

BU adamın yaptığı hiçbir işte hayır yok. SATTIĞI 12 KG lık TÜP BİLE 45 GÜN dayanmıyor.

32
2
yanıtYanıtla
cengizhan:

ligde en iyi futbolu oynayan başakşehiri de ne güzel hakemler harcamaya başlamıştı, tüh sevgili gsına bu yılki şampiyonluk kupasını veremeden gidecek

13
13
yanıtYanıtla
Kastamonulu:

Zaten Galatasaraya kupa verirken adamın suratının rengi değişiyordu. Ne hikmetse GS ın kupa alacağı zamanlarda hep AMERİKADA ki kızının okuluna giderdi. Tesadüffffff demekki!!!

yanıt2
yanıt2
azo:

cin gibisin maşallah. . . araştır bakalım bu sezon hakem hataları ile en fazla puanı kim kaybetmiş, en çok cezayı kime kitlemişler ??? 2 hafta önce hakemler sayesinde doğramadı mı Trabzon'' u Başşakşehir ???

yanıt2
yanıt2
..:

ne para varmış başakta. .

yanıt0
yanıt2
Dürbünlü:

böyle önemli yerlere neden imanlı kuranlı adamları getirmezler bir türlü anlamış degilim.

11
14
yanıtYanıtla
SADO:

umanlı kuranlı adamın futbolda ne işi var gecicekalı beyinsiz futbol namaz kılma yeri mi

yanıt3
yanıt1
sanlı:

bizim mahallede hacca gitmiş namazında fırıncı vardı ekmeklerinin gramajı hep eksikti

yanıt9
yanıt2
dürbünsüz:

Ahlaklı diyecektin heralde. Senin Dürbün bozulmuş emmioğlu.

yanıt4
yanıt1
misafir:

yeni başkan başakşehir başkanı göksel gümüşdağ olacak

6
11
yanıtYanıtla
Tüm 76 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title