Haberler
Güncelleme:

Ibrahimovic ve LeBron arasındaki tartışmaya NBA yıldızı Isaiah Thomas da dahil oldu

Milan'ın yıldızı Zlatan Ibrahimovic ile Los Angeles Lakers'ın süperstarı LeBron James arasında yaşanan tartışma büyüyor. İsveçli golcüye, LeBron James'in eski takım arkadaşı Isaiah Thomas'tan olay yaratacak bir yanıt geldi. Thomas, Zlatan'a argo ifadeler kullanarak çenesini kapamasını söyledi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (7)

ZED:

Leßron James Adamdır. . . Zlatan her şeye burnunu sokma kasıntı tip

6
3
yanıtYanıtla
Hacı:

LeBron o kadar rahatsizsan zorluklar yasadigin ezildigin ırkçılığa maruz kaldigin Amerika da basketbol oynama. Git kokenin neresiyse o ülkede oyna ülkenin basketbolunu geliştirmeye calis dünya ya duyurmaya calis. Ülkenin ve milletinin reklamını yap. Para kazanmak daha tatlı ama di mi. Ondan sonra konuş ordan. Kim seni zorla tutuyor orda.

5
3
yanıtYanıtla
Ali:

Orası ülkesi abi. Ataları 400 sene önce gelmiş. Neden bırakıp gitsin imama kızıp orucu bozmaya benziyor olmaz öyle hacı abi. Bak oradan yorum yapmış ezilenlerin hakkını savunmuş. biz burada konuşuyoruz . işte reklam işte etkileşim. Para da kazansın kardeşim hak ediyor ki kazanıyor modern iletişim dünyasında en çok ne izlenirse o para kazanır bu böyle.

yanıt0
yanıt0
Iso:

Ibo arkandayiz

1
3
yanıtYanıtla
Metin Erdal:

Zlatan gel benimle oyna

0
0
yanıtYanıtla
mehmet:

Le Brona büyük saygı duyuyorum. O gerçek bir örnek sporcu ve karakter. Cediyle olan iletişimi ve ona hiç kibirlenmeden şakalaşması abilik yapması destek vermesi . O kişilik olarak ta çok büyük bir adam .

0
0
yanıtYanıtla
JAMES:

LeBron James gibi adamı yok tmm mı its ismayamıyesin ibo benim

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title