Haberler

Hocası Roy Hodgson'dan Cenk Tosun'a büyük övgü

Güncelleme:

Crystal Palace menajeri Roy Hodgson, Cenk Tosun'un gol attığı Manchester City maçının ardından Milli oyuncumuza övgü dolu sözler kullandı.

Cenk Tosun'un Crystal Palace formasıyla ilk golünü attığı Manchester City maçının ardından menajer Roy Hodgson açıklamalarda bulundu.

Maçın ardından Milli futbolcumuz Cenk Tosun'un performansına değinen Hodgson, transferi yaparken Sportif Direktörünün kendisini ikna ettiğini ve kararlarından duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Hodgson'un Cenk Tosun ile ilgili açıklamaları şu şekilde:

"Cenk Tosun ile ilgili övgüler Sportif Direktr Dougie Freedman'a ait olmalı. Onu çok uzun süre izledi ve onu kiralamamız için beni o ikna etti. Çünkü ben onu bu kadar çok izlememiştim"

"Bugün Cenk'in performansından çok memnun kaldım. Harika bir başlangıç yaptı. Umarım bizi bulunduğumuz konumdan yukarıya çıkartmak için daha performans gösterir."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Cenk Tosun Haberler

500

Yorumlar (14)

Fikret Orman:

Gurur duydum

10
2
yanıtYanıtla
Ahmet Nurçebi:

Bizi bitirdin be.Altın kapılarımız kan oldu Fikreeet

yanıt0
yanıt0
maytap:

paralar nerde fikret ?

yanıt4
yanıt0
bizim alaattin:

futbolu çok sever ve izlerdim amada genede bizim evladımız çok sevindim futboldan soğdum teknik direktorler hep aynı adamlar bir gürüp var onlara zimetli gençlere şans verilmiyor

7
0
yanıtYanıtla
serkan:

senin şu türkçenden de ben soğudum. . .

yanıt8
yanıt0
eagle/attack:

Çok değil üç beş maç sonra onu kulübede görmeye başlarız !

1
2
yanıtYanıtla
Mert ÖREN:

Cenk artık premier ligde pişti tecrübe kazandı ve mükemmel oynayacaktır. Everton ne kaçırdığını bilmiyor. on- onbeş arası gol atar.

2
1
yanıtYanıtla
kamboçyalı:

pişti mi ? tecrübe mü kazandı ? neyin kafasındasın ? 10-15 az olur kardo 25-30 atar en az

yanıt0
yanıt3
Uni g.saray:

Bir gol attı diye goklere cikarmayın laaa.

0
1
yanıtYanıtla
Nokta:

Berber marangoz bakkal adamlar her sene bir suru eleman yetistiriyorlar...bizim bu trilyonluk kuluplerimiz nasil.oluyorda yetistiremiyorlar...her yil 2-3 yildiz cikaramiyan alt yapilar ne is yapar ..kapatin bu kulupleri..nokta........

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title