Haberler

Hikmet Karaman'dan istifa sinyali

Güncelleme:

Süper Lig'de Göztepe'ye farklı mağlup olarak galibiyet hasretini sürdüren İstikbal Mobilya Kayserispor'da Teknik Direktör Hikmet Karaman, geleceği hakkında yönetimle bir araya geleceklerini söyledi.

Süper Lig'in 7. haftasında İM Kayserispor, deplasmanda Göztepe'ye 4-0 mağlup oldu.

Teknik Direktör Hikmet Karaman müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında yönetimle bir araya geleceklerini belirterek, "Bu maça çıkmadan önce görevi bırakmıştım ancak Sayın Başkan Erol Bedir ile yaptığım istişare sonrasında bu maça çıktım. Bu karşılaşmada skor ne olursa olsun yine yönetimle bir araya gelip durum değerlendirmesi yapacaktık. Konyaspor maçı 1-1 iken bana 'istifa' çağrıları yapıldı, oyuncularıma hakaretler edildi. Türkiye'de hiçbir başarı cezasız kalmıyor. Başka entrikalar da işin içine girdi. Oyuna iyi başladık. Ancak 45'ten sonra iki tane gol yedik. 3-0 geriye düşünce olayın taktik kısmı kalmadı. Böyle durumlarda oyuncuları da motive etmek kolay olmuyor. Birçok eksikle geldik. Yönetimle bir araya gelip takımın menfaatleri doğrultusunda gereken kararı alacağız" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Hikmet Karaman Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (3)

ziyaa:

Takım kadrosu vasat ve yetersiz. Deniz Türüç''te gitti kadro zayıfladı. Böyle giderse küme düşmeme mücadelesi verir Kayserispor. Tv kampanyasından aldığınız paralar nerede, Erol başkan. . .

5
0
yanıtYanıtla
Kys:

Gelen yiyor giden yiyor malum kişiler zengin oluyor biri hasta yatıyor sonuç 0

1
0
yanıtYanıtla
BİZİM Alaattin:

ŞUNU ANLAMIYOM 2000 TL ORGANİZEDE ÇALIŞAN 200000 BİN TL ARABAYA BİNİYOR BUNLARA YARDIM TOPLANIYOR TOP FİLEYE GİTSE NE OLUR GİTMESE NE OLUR Kİ TEKNİK DİREKTÖRLER HEP AYNI ADAMLAR ORDAN ORAYA ORDAN ORAYA GENÇ TEKNİK ADAMLARA YERDE YOK BENİM FUTBOL AŞKIMIZ BİTTİ

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title