Haberler

Hidayet Türkoğlu'ndan NBA'e Enes Kanter Uyarısı!

Güncelleme:

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, Portland Trail Blazers forması giyen Enes Kanter'in Amerikan Basketbol Ligi'ni terör örgütü propagandası için kullandığını söyledi. Türkoğlu, "Enes Kanter, bir terör örgütü elebaşını açıkça destekliyor." dedi.

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu,ABD merkezli spor kanalı ESPN'de yayınlanan E: 60 programına katıldı.

"AMERİKALI DOSTLARIM, DİKKATLİ OLUN"

"Enes Kanter, bir terör örgütü elebaşını açıkça destekliyor." diyen Türkoğlu, "Terör örgütlerinin destekçilerine mesaj göndermem. Amerikalı dostlarıma tek söyleyeceğim, dikkatli olmaları. E: 60'a konuşuyorum çünkü Türkiye'nin Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) firarisi Kanter ve FETÖ elebaşı konusundaki görüşlerinin bilinmesini istiyorum. Enes Kanter, NBA platformunu terörist bir örgütün propagandası için kullanıyor." şeklinde konuştu.

Hidayet Türkoğlu'ndan NBA'e Enes Kanter Uyarısı!

LONDRA'YA GİTMEMİŞTİ

Ocak ayında İngiltere'nin başkenti Londra'da oynanan lig maçına, hayati tehlikesi olduğunu ileri sürerek gitmeyen Enes Kanter'in iddiasının gerçeği yansıtmadığını dile getiren Türkoğlu, basketbolcunun New York Knicks'te oynadığı dönemde yaşanan olayın, vize sorunundan kaynaklandığını belirtti.

Kaynak: AA / Spor

Haberler

500

Yorumlar (6)

Kamil:

Bire ahlalsizlar Pirlanta gibi piril piril insana bu sekilde yazmak ahlaksizliktir Ne yamugunu gordunuz Oynadigi donemlerde Saha icinde ve disinda ne kadar mutevazi ahlakli oldugunu bilmeden sirf siyasi durusundan boyle yaziyorsunuz Sizi gidi yamuklar

5
17
yanıtYanıtla
ASABİ:

KİME YARANMAYA ÇALIŞIYORSUN AÇIKÇA YAZ

9
11
yanıtYanıtla
ASLI:

YALAKACILIKDAN BAŞKA BİRŞEY BİLMİYORSUN.

7
6
yanıtYanıtla
dfbdfb:

adamsın hedo

4
4
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

spor bakanı olacak yakında :)

3
0
yanıtYanıtla
DEMEEEE:

BİLDİN YANİ

yanıt2
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title