Haberler

Harekata destek verdiği için Almanların dışladığı Enver'e bir talip daha!

Güncelleme:

Barış Pınarı Harekatı'na destek verdiği için Almanya'da istenmeyen adam ilan edilen Enver Cenk Şahin'e Nevşehirspor'un ardından Boluspor'dan da transfer teklifi geldi.

Türk futbolcu Enver Cenk Şahin'in, Instagram hesabından Barış Pınarı Harekâtı paylaşımı sonrasında kulübü St. Pauli tepki göstermişti. Tepkiler sonrası Enver, Türkiye'ye gelmişti. Genç oyuncuya dün Nevşehirspor'un teklifinin ardından bugün de Boluspor'dan teklif geldi. A Haber'e konuşan Bolu Valisi Ahmet Ümit, Boluspor Başkanı ile görüştüğünü ve Enver'i Boluspor'da görmek istediğini belirtti.

Hareketa destek verdiği için Almanların dışladığı Enver'e bir talip daha!

Bolu Valiliği de Twitter'dan açıkladı

NE OLMUŞTU?

Enver Cenk Şahin, Instagram hesabından "Kahraman Mehmetçiğimizin ve ordumuzun yanındayız. Dualarımız sizinle." şeklinde bir paylaşımda bulunmuş, St. Pauli Kulübünün internet sayfasından yapılan açıklamada, "St. Pauli, kulübün değerleriyle uyuşmadığı için paylaşıma ve içeriğine mesafe koyuyor." ifadesi kullanılmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (10)

ROVASATA DURSUN:

BIRBIRIMIZE SAHIP CIKMA KUCAKLAMA ZAMANIDIR BU VATAN BIZIM BIZIM KALACAK

24
3
yanıtYanıtla
Nazim ucar:

4 büyük takimin bu büyük adama sahip çıkmasını bekliyoruz

9
1
yanıtYanıtla
MTT:

Bu oyuncuya sahip çıkmamız kesinlikle doğru ama bir valinin futbol kulübünün işine burnunu sokması ne derece doğru? Sen şehrin eksikliklerine bak sporu siyasetten torpilden uzak tutun artık.

6
4
yanıtYanıtla
Erol:

4 büyüklerde bu adamdan iyisini var neden talip olmuyorlar

4
1
yanıtYanıtla
KARA KUYU:

Bu vali daha ne seylerle ilgileniyor il yönetmekten haric? Yoksa spor kulüblerinidemi valiler yönetiyor? Veya milliyetciliginden dolayimi bu kisiyi klübe davet etti? ''Sporcuda'' Hadi gelirim derse klübe alma yetkisini devlet buna verdimi? Her halde muz cumhuriyetlerinde mümkündür ama bizim memlekette????

3
1
yanıtYanıtla
TÜRKİYE:

Her ne görüş olursa olsun muz cumhuriyeti demek sen gibi kanı bozuklara yakışır yanlış olduğunu dersin ama beni TÜRKİYE CUMHURİYETİNE böyle kelime yazılmaz. . .

yanıt4
yanıt1
aaa:

noldu senindemi zoruna gitti kereste

yanıt8
yanıt1
KARA KUYU:

@TÜRKİYE bu isimi kendine takarak gene bu güzelim memlekete hakaret ettin! Ben Onurlu, serefli, insafli zayifa ve gücsüze sefkat gösteren bir Türkiye taraftariyim. Senin gib irkciligi ile su üzerine yag gözü gibi cikan fasolarin elinde kalmis bir Türkiyeyi mecburen elestirecegiz, yoksa bu memleketi tamamen yasanmaz hale getireceksiniz.

yanıt0
yanıt0
ASLI:

ASLAN ASLAN

2
0
yanıtYanıtla
FB:

Helal olsun

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title