Haberler

Halil Umut Meler, ilk kez bir derbide görev yapacak

Güncelleme:

Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki derbiyi yönetecek olan FIFA kokartlı hakem Halil Umut Meler, kariyerinde ilk kez dev maçta düdük çalacak. Galatasaray, Halil Umut Meler'in düdük çaldığı 12 maçta yenilgi almazken, Fenerbahçe ise 2 kez sahadan yenik ayrıldı.

Süper Lig'in 23. haftasında pazar günü Kadıköy'de oynanacak olan Fenerbahçe- Galatasaray derbisinin hakemi belli oldu. Merkez Hakem Kurulu (MHK) derbiye hakem Halil Umut Meler'i atadı.

Meler'in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ile Kerem Ersoy yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Koray Gençerler olacak. Mücadelede VAR hakemi olarak Abdülkadir Bitigen, AVAR'da ise Mert Güzenge ile Serkan Olguncan ekran başında maçı takip edecek.

DERBİDE İLK KEZ DÜDÜK ÇALACAK

İzmir bölgesi hakemi olan Halil Umut Meler, kariyerinde ilk kez Fenerbahçe - Galatasaray derbisinde düdük çalacak.

FIFA kokartlı hakem, bugüne kadar 15 kez Fenerbahçe maçlarında görev aldı. Söz konusu müsabakalarda sarı-lacivertliler 10 kez sahadan galip ayrılırken, 2 kez de mağlup oldu. 3 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.

GALATASARAY MAĞLUP OLMADI

Halil Umut Meler Galatasaray'ın ise 12 karşılaşmasında düdük çaldı. Sarı-kırmızılılar bu maçlarda 10 galibiyet alırken, 2 kez de berabere kaldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

HALİL UMUT MELER Galatasaray Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (46)

Alex:

Gaysaray yıllardır hakemlerle şampiyon oluyor. Bu yıl son 3 haftadır yine mhk hakemler devreye girdi. Ama bu sefer kadıköyde yemezler kadıköy hem mhk ya hemde gaysaraya girecek

25
28
yanıtYanıtla
muslera:

dikkat et galatasaray kadıköyde size girmesin aslan bu ne yapacagı belli olmaz

yanıt12
yanıt12
musleraya:

umut fakirin ekmeği muslera her sene aynı teranelerle geliyorsunuz :)

yanıt3
yanıt2
FATİH TERİMMOV:

OLUM SEN GÖZ FAKİRİMİSİN İZLİYORMUSUN MAÇLARI NE OLDU ALTIMIZA OTURDUNUZ YİNE AĞLAMAYA BAŞLADINIZ

yanıt9
yanıt4
aptalex:

du kıs kıs kıs

yanıt0
yanıt5
fff:

ne olursa olsun galatasaray kadıköyden çıkamayacak

16
24
yanıtYanıtla
ALİ KOÇ:

Işıkları söndürmeselerdi, kupayla çıktığımızı görürdün.

yanıt32
yanıt13
Beşiktaşlı:

bütün fener -gs maçlarına tekrar tekrar bakın hep galatasarayı doğrayan hakemler yönetmiŞTİR. . . YOKSA YILLARDIR FB GS Yİ YENİYOR AMA LİGİN SONUNDA BAŞARISI YOK, , , AVRUPADA ZATEN HİÇBİR ZAMAN OLMADILAR. . . YANİ ÜLKE FUTBOLUNA NE BİZİM BJK NİN NEDE FB NİN KATKISI YOK. . KEZA ŞİMDİLERDE GS DE AVRUPADA KATKISIZ AMA ENAZINDAN GEÇMİŞİNDE GÜZEL BİR AVRUPA HİKAYESİ VAR. . GELELİM BU HAFTAKİ MAÇLARA. BU HAFTA HEM GS Yİ HEMDE BJK Yİ HAKEMLER DOĞRAR. . KADIKÖYDEKİ MAÇLARIN GEÇMİŞİNE BAKIN HEP ÖYLE OLMUŞTUR, ,

25
6
yanıtYanıtla
asd:

aynen

yanıt2
yanıt0
SU KABADAYISI FATİH:

CİNCON İŞ BAŞINDA ACABA NE KADAR YEDİRDİLER HALİL UMUT MELERE BUNU ANCAK MAÇTA ANLAYACAĞIZ

11
12
yanıtYanıtla
Tüm 46 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title