Haberler

Hakan Ural Ayrılık Haberini Duyurdu: Emina Jahovic ve Sadettin Saran Aşkı Bitti

Güncelleme:

'Gel Konuşalım' programının sunucusu Hakan Ural, Sadettin Saran'ın Emina Jahovic'in sürekli medyada olmasından rahatsızlık duyduğunu söyleyerek ayrıldıklarını duyurdu. Jahovic'in Saran'dan 4 aylık hamile olduğu iddia edilmişti.

TV8 ekranlarında yayınlanan 'Gel Konuşalım' adlı programda sunuculuk yapan Hakan Ural, bugünkü canlı yayında Sadettin Saran ve Emina Jahovic'in ayrıldıklarını duyurdu.

EMİNA VE SAADETTİN AŞKI BİTTİ

Hakan Ural, sunuculuk yaptığı programda Sadettin Saran'ın Emina'nın sürekli kendisiyle ilgili medyada gündeme gelmesinden son derece rahatsız olmasından dolayı ayrıldıklarını söyledi.

TAKİPTEN ÇIKARDILAR

Ayrılık iddialarının ardından çiftten onaylayan bir hamle. İkili Instagram hesaplarında birbirini takipten çıkardı.

"ALİ KOÇ TAKIMI BIRAKIRSA SAADETTİN SARAN ADAY OLUR"

Saran'ın, Hakan Ural'a Fenerbahçe için her zaman göreve hazır olduğunu söylediği, ancak şu anda başkan olan Ali Koç'a da görev süresinde destek vereceğini ifade ettiği belirlendi. Fenerbahçe'nin çok kötü günler geçirdiğine de değinen Hakan Ural, Sadettin Saran'ın, Ali Koç'un bırakması durumunda ise hemen aday olabilecek güce ve inanca sahip olduğunu söyledi.

"YAŞAMIMIN BU SÜRECİNDE GAYET MUTLUYUM"

Öte yandan sırp basını Emina Jahovic'in Sadettin Saran'dan 4 aylık hamile olduğu iddia edildi. Instagram hesabından açıklama yapan Jahovic, "Sırp basınında çıkan ve maalesef Türk basınına da yansıyan hamile olduğuma dair haberler kesinlikle yalandır. O haberi yapan gazete hakkında hukuksal süreci başlattık. Lütfen bu tip aslı astarı olmayan haberlere itibar etmeyiniz. Yaşamımın bu sürecinde gayet mutluyum ve çocuklarımı etkileyebilecek yalan haberlerden sakınılması konusunda herkesin hassaiyetini rica ederim." dedi.

Hakan Ural'dan Ayrılık Haberini Duyurdu: Emina Jahovic ve Sadettin Saran Aşkı Bitti

Kaynak: Haberler.com / Spor

Saadettin Saran Emina Jahovic Hakan Ural Ali Koç Magazin Spor Haberler

500

Yorumlar (22)

...:

ve emina o aşk , bu aşk, şu aşk şeklinde gezmelerine devam eder . . . .

13
1
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

cehennemin bir nunaralı müşterileri,,imansız zenginler ve artistlerdir.

11
2
yanıtYanıtla
berk:

4 ay boyuca yedi gelsin siradaki kart zampara saran

11
1
yanıtYanıtla
HIRBO:

tipik fenevli

9
2
yanıtYanıtla
mikrafon:

ağzındakini çıkart öyle konuş

yanıt4
yanıt2
ENESSON:

saran yılların çapkını ve bu piyasada tecrübeli. çocuk yap evlen ünlen kapağı at sonra boşan kap nafaka paralarını işlemez ona

11
0
yanıtYanıtla
Hasan:

Bizimkiler yetmiyor birde bu yabancılar çıktı ise yaramaz insanlar ne yaptıkları belli değil bu millet artık bu kişilerden sıkıldı artık bu insanların haberi yapilmasin

9
2
yanıtYanıtla
yeter:

dostum haberin üstüne tıklamazsan açılmıyor, mide bulandırdınız ha size mi soracaklar kimin haberi yapılsın diye? sen git seni ilgilendiren, seni sıkmamış kişilerin haberlerini oku, seni ilgilendirmeyen haberlerin altında boş yapma.

yanıt4
yanıt6
aile bakanlığıı:

devllet bu tür konulara el atsınn aile bakanlığıı milletin aile yapısını bozuyorlarr

9
0
yanıtYanıtla
Brütüs:

Bu kadar karizma, yakışıklı ve zengin olacağım. Seçimlerimi kesinlikle daha iyi yaparım.

8
1
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title