Haberler

Survivor kim elendi? 29 Şubat Perşembe Survivor'da kim elendi?

Güncelleme:

Survivor kim elendi sorusunun yanıtı, Survivor takipçilerinin en çok merak ettiği konular arasında yer alıyor. Peki, Survivor eleme adayları kim? 29 Şubat Perşembe Survivor potada kimler var?

Survivor Allstar'da haftanın son dokunulmazlık oyununu kazanan tarafın hangi takım olduğu, eleme adaylarının kimler olduğu merak ediliyor. Peki Survivor kim elendi? 29 Şubat Perşembe Survivor'da kim elendi

DÜELLO EŞLEŞMELERİ

Survivor'da heyecan dolu bir düello başlıyor! Eleme potasında eşleşmeler netleşti ve bu akşam Adada kalma mücadelesi başlıyor. İlk karşılaşmada Aleyna ve Begüm karşı karşıya gelecek. Oyun seçme hakkı ise yüksek yüzdeyle Aleyna'nın olacak. Bu kritik düello, onun iki yarışmacısının da hayatta kalma isteğiyle dolu bir mücadeleye sahne olacak. Kimin galip geleceği ve adaya veda edecek olan ismin hangisi olacağı ise merakla bekleniyor.

Survivor'da bu kez ikinci karşılaşmada Pınar ile Gizem karşı karşıya gelecek. Oyun seçme hakkı ise Pınar'ın elinde olacak. Bu kritik düello, Adada kalma mücadelesinde büyük önem taşıyor. Eleme potasında yer alan Aysu'nun eşleşeceği isim henüz netleşmedi. Ancak bu akşamın düello sonrasında belirlenmesi bekleniyor. Aysu'nun karşılaşacağı rakibin kimin olacağı merakla beklenirken, iki yarışmacının da adayda kalma mücadelesi büyük bir heyecanla takip ediliyor.

29 ŞUBAT SURVİVOR ELEME ADAYLARI KİM?
ELEME ADAYLARI KİMLER?

Bu haftanın eleme adayları Pınar, Aleyna, Aysu, Gizem ve Begüm olarak belirlendi. Kimin hayallerine veda edecek ve adaya veda edecek olanın hangisi olacağı büyük bir merak konusu haline geldi. Herkes bu kıran kırana mücadelede hangi katılımcıların ayakta kalacağını ve kimin Survivor macerasının sonunu ereceğini görmek için görüşecek.

Survivor kim elendi?29 Şubat Perşembe Survivor'da kim elendi?

SURVİVOR'DA BU AKŞAM KİM ELENDİ?

Elenen isim Begüm oldu.

Osman Demir
Haberler.com - Gündem

Televizyon 3.Sayfa Gündem Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title