Haberler

Pantera Capital, Bitcoin ve Ethereum'dan Uzaklaşıyor

Güncelleme:

Kripto para yatırım devi Pantera Capital'in 300 milyon dolarlık Liquid Token Fonu, Bitcoin ve Ethereum'a olan yatırımlarını azaltarak alternatif kripto paralara yönelmesi sayesinde, 2023'ün ilk çeyreğinde yüzde 66 oranında olağanüstü bir getiri elde etti. Bu başarının arkasında, Bitcoin ve Ethereum gibi popüler kripto paralardan uzaklaşıp Solana başta olmak üzere alternatif dijital varlıklara yönelme stratejisi yatıyor.

Pantera Capital'in 300 milyon dolarlık Liquid Token Fonu, Bitcoin ve Ethereum'a olan yatırımlarını azaltarak alternatif kripto paralara yönelmesi sayesinde, 2023'ün ilk çeyreğinde yüzde 66 oranında olağanüstü bir getiri elde etti.

Solana Yatırımı, Pantera Capital'in Kazançlarını Arttırdı

Kripto para yatırım devi Pantera Capital'in Liquid Token Fonu, yılın ilk çeyreğinde dikkat çekici bir performans sergileyerek yüzde 66 oranında kazanç elde etti. Bu başarının arkasında, Bitcoin ve Ethereum gibi popüler kripto paralardan uzaklaşıp Solana başta olmak üzere alternatif dijital varlıklara yönelme stratejisi yatıyor.

Ortaya çıkan hissedar mektubuna göre fonun Ocak-Mart dönemindeki yüksek getirisinde RBN, Aevo ve STX gibi kripto paraların da önemli payı bulunuyor. Bitcoin, Mart ayında 73.798 dolarla rekor kırsa da sonrasında değer kaybetti. Aynı dönemde Solana ise değerini neredeyse ikiye katladı.

Fon, Ethereum Blockchain ağına bağlı varlıklara yaptığı yatırımları da azalttı. Bunun nedeni ise ABD'de spot-Ether borsa yatırım fonlarının onaylanma ihtimalinin düşük görülmesi olarak açıklandı. Portföy yöneticisi Cosmo Jiang, son üç ayda Bitcoin varlıklarını da önemli ölçüde azalttıklarını belirtti.

Pantera Capital'in bu strateji değişikliği, Bitcoin'in yıl başından bu yana yaşadığı dört katlık artışın ardından geldi. Bu yükseliş, piyasada daha küçük tokenlara ve "meme coin" olarak adlandırılan Dogecoin gibi kripto paralara ilgiyi artırmıştı. Bununla birlikte Bitcoin'in zirveye ulaşmasıyla yatırımcıların risk iştahı azaldı.

2013 yılından beri kripto para yatırımı yapan Pantera Capital, 5,2 milyar dolarlık varlık yönetiyor. Şirket, farklı kripto para ürünleri sunuyor ve Mart ayında FTX çöküşünden sonra 250 milyon dolara kadar Solana satın almak için fon toplamaya başlamıştı.

Kaynak: Haberler.com / Kripto

Kripto Para Solana Kripto Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title