Haberler
Güncelleme:

4. kattan atlayan Emine yaşadığı her şeyi evdeki not kağıtlarına yazmış! Ailesi eşini suçluyor

Esenyurt'ta pencereden atlayan Emine Özdemir yoğun bakımda tedavi görürken evden çıkan not kağıtları, yaşadığı dehşeti ortaya çıkardı. Özdemir yaşadıklarını, "Başıma bir şey gelmesi durumunda sorumlusu Muhammed Özdemir'dir. En ufak bir şey olduğunda beni hemen dövüyor. Yanına gelmeseydim bana kezzap atacağını söyledi. 2 ay önce 60 tane ilaç içtim" diyerek kağıda dökmüş. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (18)

sade vatandaş:

yapılan cinayete teşebbüs adam kadının kendini öldürmesi için şiddet uygulamış elleri arkada dolaştı diye bir büyükşehir belediyesi başkanına dava açmaya kalkanlar neredesiniz

200
83
yanıtYanıtla
al alabilirsin:

butun suc ailenin ve cahil olmanin... daha cok bunun benzeri haber duyariz.. dinci olmak icin kul hakki yiyorsunuz iste bu yuzden din hakkinda hic bir sey bilmiyorsunuz.

152
81
yanıtYanıtla
Cahit :

Din ne alaka ruh hastası mısın? Olay şiddet gören bir kadın ve ruh hastası eşi hakkında

yanıt36
yanıt11
Mikail arman:

Nankör cahil, Dini sen bilmiyorsun.Îslâm Dinini bilen, Îslâm'ın kadınları ve mağdurları her zaman koruduğunuda bilir.Kadın internetten tanıştığı bir adamla birlikte olmuş.Kısaca yanlış tercihlerinin kurbanı olmuş.Islâm Dini evlenilecek erkeğin karakterinin iyice araştırın der.

yanıt30
yanıt11
Murat Sit:

Yuva yıkanın yuvası olmaz sende o kadının yuvasını yıkmıssın Allah'ta senin olmayan yuvanı yıkmış pişmansındırda Allah yardımcınız olsun başkasına karı veya koca olmayan kimseye olamaz

117
51
yanıtYanıtla
virtueslife:

Mekanı cennet olsun.bu itlerden korkmayın arkadaşlar çevrenize söyleyin polisi arayın ayaklarınızın üstünde durun.adınızı değiştirin başka yerlere taşının.genelde bu sorunları hep pasif kadınlar yaşıyor.

88
17
yanıtYanıtla
Aysegul Caliskan:

Anne babalar evlatlarinin karakterinin bozuk olduğunu bildiği halde neden evlenmesine izin verirler pskopat siddet megillisi madde bagimlisi ahlak yoksunu vs böyle evlatlarini niye evlendirirler neymiş evlenince düzelir? Çoğunluğu düzelmiyor aksine evlendikten sonra daha fazla kişiye zarar veriyor.

84
10
yanıtYanıtla
filozof:

adam boşanmamış bile.evli adama kaçıyorsun.

67
15
yanıtYanıtla
Mikail arman:

Devamlı şiddet gördüğünü beyan eden zavallı kadının katili durumundaki bu psikopatı tüm delillere vrağmen erbest bırakan mahkeme üyeleri ve savcının Haklı bir gerekçeleri olabilirmi ? Böyle karar veren Adalete bu millet güvenebilirmi ?

79
3
yanıtYanıtla
sema başal:

yasamadiklarimiz hakkinda yorum yapmak yanlis amâ yine de yapıyoruz malesef..

67
12
yanıtYanıtla
Donus Polat:

Evli kişiyle sevgili olmasaydı.Basta hata yapmış.

57
9
yanıtYanıtla
Mikail arman:

Serbest bırakılan bu şiddet yanlısı ilkel psikopat katil koca ile aynı kafadaki hukuk fakültesi mezunları savcı olduktan sonra tabiki böyle kararlar verir.Ne bekliyordunuz ? Neden şaşırdınız ?

55
1
yanıtYanıtla
gulsen Ulugerger:

Ey sosyal medyadan evlilik böyle olur evli adamla yazık diyeceğim birşey yok

42
7
yanıtYanıtla
ekrem celebi :

hep dıyoruz bu bayanlar guzelım erkeklerı harcıyorlar nerde abuk subuk karakter yoksunu erkek var onları buluyor.bunu ben demıyorum kızkardesımde dıyor hak verıyor bana..

41
6
yanıtYanıtla
Donus Polat:

Evli adamla sevgili olmasaydı. Başta hata yapmış.

32
7
yanıtYanıtla
senar:

ülkede adalet yok, suçluya hak ettiği ceza yok, suçlularda korkmuyor haliyle, din iman, Allah, kitaptan bahsedenler ülke insanlarını kaderlerine bırakmış. Allah hesabını en iyi bilendir. Bu günler de geçer Allah'ın izniyle

27
3
yanıtYanıtla
İbrahim YÜCEL:

Ülkedeki adalet sistemi yerlerde olunca böyle oluyor işte.

18
5
yanıtYanıtla
KARAYEL:

Türkish men...normal...

12
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title