Haberler

Ünlü İş Adamı İnan Kıraç, Nasıl 4,1 Milyon Euro Dolandırıldığı Anlattı

Güncelleme:

İş adamı İnan Kıraç, "4,1 milyon euro dolandırıldım. Şüphelenmedim, çünkü çok organizeydi ve devlet adına istenildiği için de bu işi yapmak durumunda kaldım." dedi.

Galatasaray Eğitim Vakfı Başkanı ve İş adamı İnan Kıraç, mağduru olduğu dolandırıcılık çetesiyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Kıraç, "4,1 milyon euro dolandırıldım. Şüphelenmedim, çünkü çok organizeydi ve devlet adına istenildiği için de bu işi yapmak durumunda kaldım. Allah'tan yalnız ben değilim, yüzlerce kişiyi kandırmışlar." dedi.

Şu anda tutuklu bulunan Fransız ve İsrail vatandaşı dolandırıcıya 4,1 milyon euro verdiğini belirten Kıraç, Akşam gazetesine şöyle konuştu:

"ALLAH'TAN YALNIZ BEN DEĞİLİM, YÜZLERCE KİŞİYİ KANDIRMIŞLAR"

"Miktar 4,1 milyon euro. Bu 2.5 sene evvel olan bir hadise. Parayı geri alamadım ama alacağım. Yakalandılar hepsi. Malları tespitte. Sadece benden değil, birçok kişiden para almışlar. Şüphelenmedim, çünkü çok organizeydi ve devlet adına istenildiği için de bu işi yapmak durumunda kaldım. Allah'tan yalnız ben değilim, yüzlerce kişiyi kandırmışlar. Çok da organizeler. O nedenle oldu. 80 milyon euro istedikleri doğru değil. Hiçbir zaman böyle bir rakam olmadı. Ancak devam etseydi olabilirdi. Bir noktadan sonra anladım. Fransız dostlarıma sordum. Sefarete (elçiliğe) sordum. 'Aman!' dediler. Bu dolandırıcılık olayını artık sistem de biliyor. Türk yargısının da olanlardan bilgisi var. Biz gerekli yerlere bilgi verdik."

Ünlü İş Adamı İnan Kıraç, Nasıl 4,1 Milyon Euro Dolandırıldığı AnlattıGalatasaray Eğitim Vakfı Başkanı ve İş adamı İnan Kıraç

NE OLMUŞTU?

Galatasaray Eğitim Vakfı Başkanı, İnan Kıraç'ın Gilbert Chikli isimli dolandırıcının kurduğu çetenin tuzağına düştüğü dün basına yansımıştı. Kıraç, olayı doğrularken Fransızların iddia ettiği gibi rakamın 41 milyon euro değil, 4.1 milyon euro olduğunu bildirdi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

DOST Partisi Galatasaray İnan Kıraç 3.Sayfa Ekonomi Güncel Haberler

500

Yorumlar (17)

Fakir:

Zekatını ver deseler vermezsiniz. Bunlar Allah tan korkmaz kuldan korkarlar.

29
3
yanıtYanıtla
Yorumsuz Yorumcu:

ALLAH''TAN YALNIZ BEN DEĞİLİM, YÜZLERCE KİŞİYİ KANDIRMIŞLARBu nasıl bi mantıktır, üzücü.

31
1
yanıtYanıtla
Psikoloji:

Buda insanın değişik bir huyu para senden çıkmış dert ediyorsun ama başkasından da çıkınca rahatlama hissediyorsun bu duygu çok tehlikeli bir duygudur zor zamanda seni yüzüstü bırakacak ilk insan bu tipte karakterde insanlardır

yanıt0
yanıt0
Dürbünlü:

Zekatını güzelce hesap edip fakir fukara,ya düzgün bir şekilde dagıtan kimsenin mallarını ALLAH korur..Ülkemizde yada dünyadaki müslüman zenginler zekatlarını dürüstçe verseler,,hiçbir müslüman aç ve açıkta kalmaz..

17
1
yanıtYanıtla
Yigido5865:

Hangi devlet adına idi söyle de bilelim. Bu devletin Türkiye olmadığı belli. Ayrıca ne amaç için verdiğini açıkla da bizde bilelim.

12
3
yanıtYanıtla
YUSUF:

“Allah’tan ben yalnız değilim”!!!

15
0
yanıtYanıtla
Adalet:

Bakin memleketimdeki olaya. Yani gs ye giden her paradan fransa nemalaniyor. Adam bizden kazandigi parayi fransiz dolsndiriciya kaptiriyor. Muhtemelen dolandirici adamin bizden aldigini fransaya verdiginin kanitlarini badina vermekle tehdit etmistir. Adama bak bunu acik acik soyleyemiyor ama ustu kapali soyluyor. Yarin kaybettigi parayi da dava acip T.C inden isterse sasmam. Birde gs lisesinden mezun bir hakime denk gelirse islem tamam. Memleketime bak be. Biz calisiyoruz gavur siryimizdan para kazaniyor

12
2
yanıtYanıtla
mehmet57:

kendi devletin istase vermezsin dicem de zaten tc sizin vatanınız değil değil sadece yaşadığınız sömürdüğünüz bi yer sizin için üzülme çalan da zaten yahudiymiş herhalde siz siyonist yahudileri çok seversiniz zaten onun için üzülmemişsindir hatta belkide tebrik bile etmişsizdir bile

11
3
yanıtYanıtla
BIR VATANDAŞ:

Çok laf yalansız çok para haramsız olmaz demişler çıkacağı varmış çıkmış demekki haram para diyebiliriz bu duruma bence

11
1
yanıtYanıtla
BATTALGAZİ:

Ne yani gavur gavuru dolandırmış bizeneki bu dolandırılan ecnebi İnan pek tınlamıyor demekki çok parası var burda ne vergi veriyormuşki

9
2
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title