Haberler

Mustafa Sarıgül'ün 31 Mart'tan Sonraki İlk Paylaşımı Can Bartu Oldu

Güncelleme:

DSP'nin Şişli Adayı Mustafa Sarıgül, Twitter hesabından 31 Mart sonrası yaptığı ilk paylaşımda Fenerbahçe'nin efsane ismi Can Bartu'yu andı.

Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) istifa edip Demokratik Sol Parti'nin (DSP) Şişli adayı olan Mustafa Sarıgül Twitter'daki sessizliğini bozdu. Sarıgül, seçimin üstünden 14 geçtikten sonra yaptığı ilk paylaşımda Fenerbahçe'nin efsane ismi Can Bartu'yu andı.

31 Mart'ta yapılan yerel seçimlerden istediğini alamayan Sarıgül, seçim sonrası sessizliğe bürünmüştü. Sarıgül, seçimden 14 gün sonra ilk tweetini atarak şu ifadeleri kullandı:

CAN BARTU'YU ANDI

"Türk milli takımında hem futbolcu hem de basketbolcu olarak forma giyen tek oyuncu, 'Sinyor' lakaplı Can Bartu'nun mekanı cennet olsun. Başta Fenerbahçe camiası olmak üzere tüm spor dünyasının başı sağ olsun."

İşte Sarıgül'ün tweeti;

Mustafa Sarıgül'ün 31 Mart'tan Sonraki İlk Paylaşımı Can Bartu Oldu

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Mustafa Sarıgül Can Bartu Şişli Dsp Haberler

500

Yorumlar (7)

VATANI SEVEN:

Artık bu yenilgiyle siyaseti bırakmalı. Oğlunun inşaat şirketlerine yardımcı olmalı. Veya kendi işini yamalı siyasetten uzaklaşmalı. Bak yeni yeni insanlar çıktı siyasete İMAMOĞLU başkanımız. Oyları edilmeseydi iyi olurdu.

16
14
yanıtYanıtla
Aaaa:

Sende nankörsün

12
2
yanıtYanıtla
S.Çelik:

Yeni başkan hemsehrim ya naptin birdaha gülü bitmez bunun??

3
0
yanıtYanıtla
Maho:

Bence camiye gitsin kuran okusun alın size chp ilçe belediyesi kazanma formülü ama cemaat lere dikkat etsin her an yeni üye diye kayıt yaparlar mazallah

0
1
yanıtYanıtla
Projepartidsp:

30 bin oyu aldı görevenini yaptı dsp istanbulu secimi ni zora soktu silivriyi mhp aldı solun gizli düşmanı bu yıllardır böyle

1
0
yanıtYanıtla
A Aydin:

Kendini dev aynasinda gören birisi.

0
0
yanıtYanıtla
aslan terbiyecisi:

adamın gülüşü bile sahtekarlık kokuyor

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title