Haberler

Bayrampaşa halinde tepki çeken görüntüler: Domatesleri kasa kasa çöpe attılar

Güncelleme:

İstanbul Bayrampaşa'daki halde, iddiaya göre pazarcılar istenen fiyata satamadıkları domatesleri kasa kasa çöpe döktü. Sosyal medyada paylaşılan görüntülere tepki yağdı.

Bayrampaşa halinde çekilen görüntüler tepki topladı. Sosyal medyada yayılan iddiaya göre pazarcılar, tarladan alınmış nakliyesi ödenmiş ama istenen fiyata satılamayan domatesi çöpe döktü.

"ÜRETİCİYE VE HALKA İHANET EDİYORSUNUZ"

Tayfun Kaya isimli kullanıcının paylaştığı görüntülere sosyal medyadan tepki yağdı. Birçok kullanıcı, fiyatları yükseltmek için domateslerin çöpe atıldığını söyleyerek "Üreticiye ve halka ihanet ediyorsunuz." yorumunda bulundu.

İşte Tayfun Kaya'nın yaptığı paylaşım;

Bayrampaşa halinde tepki çeken görüntüler: Domatesleri kasa kasa çöpe attılar

"BUNLAR ÇÜRÜK DOMATESLER, ÜCRETSİZ DAĞITILMAZ"

Öte yandan bir kullanıcı, "Bunlar kalan çürük, ezik çatlak değersiz domatesler... Ne hayır yapmaya gelir ne ücretsiz dağıtmaya. Ne salça yapmaya... Pazara getirilirken kırılmış, çatlamış yumurta gibidirler. Beklersin aksama kadar satılsın diye... Sonra atılır. Her halde, her gün vardır böyle durumlar." şeklinde yorum yaptı.

Türkiye'de üretilen 50 milyon ton meyve ve sebzenin yüzde 25-40'ı üretim, dağıtım ve tüketim zincirinde kaybediliyor.

Bayrampaşa halinde tepki çeken görüntüler: Domatesleri kasa kasa çöpe attılar

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Haberler

500

Yorumlar (134)

Ceyhanlı:

Hali dogululara kaptırmayacaktınız

127
44
yanıtYanıtla
Vsh:

Iste en dogru tespit bu cunku cok iyi organize olurlar ve kimse oyun bozmaz onlarda itaat esastir

yanıt8
yanıt1
Kemal:

Bunu yapanların ne vicdanı nede yatacak yeri var. Yazıklar olsun.

102
12
yanıtYanıtla
....:

çöpe dökünce zarar yüzde 100 ulan 5 liraysa sen 2 liraya satabiliyosan hem milleti sevindir hem de zararın yüzde yüz olmasın ibiş

92
10
yanıtYanıtla
Vedat:

Ustat konu fiyatların yükseltilmesi Hal ile sınırlı değil bu iş. Genel olarak fiyatları yükseltmek isteniyor

yanıt21
yanıt5
ADSIZ:

TEPKİ CANIM TEPKİ. . EŞŞEK OLURSAN YÜK VURAN ÇOK OLUR HESABI. . NASIL SESİNİ DUYURACAK. . . PAHALI OLUNCA SESİ HERKES DUYUYOR AMA UCUZ OLUNCA KİMSE İLGİLENMİYOR. . . .

yanıt13
yanıt30
Adem:

Adam niye zarar etmek istesin ki para mı basıyor ki bu artisliği yapsın. Bizim millet kadar paranoyak yok. Adamlar ezik çürükleri atıyor işte. Erol taş filmleriyle büyüdük tabi kimseyi suçlamamak lazim.

7
61
yanıtYanıtla
Adanalı:

Adem sen hiç halde çalıştınmı veya hale mal götürdünmü bilmeden konuşmak sizin veya senin gibilerin işi yada sende malı dökenlerdensin.

yanıt0
yanıt0
SERGİ KİRESİ 120 BİN AYLIK:

PARA BASIYOR DOSTUM O BAYRAMPAŞADA Kİ SERGİLER!

yanıt0
yanıt0
FIRSATÇI BUNLARIN HEPSİ DE:

Bu kafa adam olmaz.. Balık sezonu da, balık ucuzlamasın diye tekrar denize atıyorlar... Buna da bir kılıf uydurdular... Sanki balık bayat mıydı da, denize tekrar atıldı? Domates de çürük diyorlar.. Bırakın bu işleri... Neresi çürük bu domateslerin?

65
0
yanıtYanıtla
Tüm 134 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title