Haberler

Göztepe'de Yasin'in Satılma İhtimali, Taraftarları İkiye Böldü

Güncelleme:

Göztepe'de bu sezon gösterdiği performansla takımın en önemli isimleri arasında yer alan Yasin Öztekin'in Fenerbahçe'ye satılma ihtimali, taraftarları ikiye böldü.

Spor Toto Süper Lig'de ikinci yarıya Antalya kampında hazırlanan Göztepe'de takımın ilk yarıdaki yıldızı Yasin Öztekin'in Fenerbahçe'ye satılma ihtimali taraftarı böldü. Taraftarların birçoğu, ilk devrede 7 gol, 2 asistle Göz-Göz'ün attığı 18 golün yarısına direkt katkıda bulunan yıldız futbolcunun satılmasının hata olacağını savundu. Bazı taraftarlar da gurbetçi futbolcu ayrılmakta ısrar ederse kadroda tutulmasının doğru olmayacağını belirtip, yerine Fenerbahçe'den Süper Lig'de gol kralı ünvanı bulunan Aatıf Chahechouhe'nun alınmasının yararlı olacağını dile getirdi.

"KEMAL ÖZDEŞ'LE ARALARI BOZUK" İDDİASI

Göztepe'ye sezon başında Galatasaray'dan transfer olan 32 yaşındaki gurbetçi futbolcu Yasin'in, ilk yarının bitimine 2 maç kala göreve gelen teknik direktör Kemal Özdeş'le yıldızının barışmadığı iddiası da var. Özdeş yönetimindeki ilk maç olan Bursaspor randevusunda 70. dakikada oyundan alınmasına tepki gösteren Yasin Öztekin, Ankaragücü'yle yapılan devrenin son karşılaşmasında da boynundaki sakatlık gerekçesiyle kadroda yer almamıştı. Transferde Traore'nin sakat olduğu defansın soluna da alternatif arayan Göz-Göz, önce dolu olan yabancı kontenjanını açmaya çalışacak. Kadrosunda 16 yabancı bulunan İzmir ekibi, ilk yarıda gözden çıkarılan Scarione ve Ghilas ayrılmayınca sözleşmelerini askıya almıştı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Yasin Öztekin Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (9)

TAM35:

Her ne olursa olsun, kişiler GÖZTEPE''den üstün değildirler! Gönül bağı olan her kim olursa olsun kapımız ardına kadar açıktır; yoksa ''dünya yıldızı'' Demba Ba bile olsa, sahada ne gol atması ne bir katkıda bulunması önemsenmeden defolur gider. . . NET! G. A. G. S.

5
3
yanıtYanıtla
YAHUDİ DEĞİL MÜSLÜMAN BAŞKAN İSTİYORUZ:

Ali Koç masondur. Feneri bitirmek için gelmiştir. Bu proje küme düşmeyle noktalanacaktır. Fener bu yahudi kılıklı ajandan kurtulmadıkça Fenere gün yüzü yoktur. Sabriyi de alın tam olsun. Düşmanı fazla uzaklarda aramayın. Düşman içerde.

2
5
yanıtYanıtla
bune kardeşim:

puhaaa gs nn gönderdiklerini topluyor fb bjk:):):)

3
2
yanıtYanıtla
gurbetci:

fener kume dusmesse esek gibi aniririm ersun yanalla bu oyuncular ligin en kotu takimi durumunda

4
1
yanıtYanıtla
gurbetci:

fenerin gidisi 2 inci lige

2
2
yanıtYanıtla
Tunahan:

Yine fenerbahçe ve yine bir çöp toplama vakası

3
0
yanıtYanıtla
missisippihan:

Yine saçma sapan yorum yazanlar

yanıt0
yanıt1
erol pendik:

Galatasarayın değil fatihin kovduklarını fener kapıyor bunda bir anormalik var fatih ile ali koç anlaştımı yoksa son giden fatih terim olmasın fenere olmaz demeyin para varsa işin içinde olur demedi demeyin

2
1
yanıtYanıtla
erol pendik:

Eski den Kadıköy de bit pazarı var idi üçüncü el malları satılırdı bu fenerin aldıkları kaçıncı el malları hrle birde Galatasaray kulandı ise kullanma tarihi dolmuştur zehirlenmesinler

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title