Haberler

Gol sevincinde cinsel organını gösteren taraftar statlardan men edildi!

Güncelleme:

Newcastle United'ın attığı golden sonra cinsel organını gösteren Newcastle taraftarı Mike Pendridge, stadyumlardan ömür boyu men cezası aldı.

Oxford United ile oynanan FA Cup tekrar mücadelesini uzatmalarda 3-2'lik skorla kazanan Newcastle United'da, Mike Pendridge isimli taraftar stadyumlardan ömür boyu men cezası aldı. Zorlu maçta Newcastle United'ın yıldızı Saint-Maximin, 116'da attığı golle takımını bir üst tura çıkarırken ekranlara yansıyan bir görüntü büyük tepki topladı.

Gol sevincinde cinsel organını gösteren taraftar statlardan men edildi!

Mike Pendridge isimli bir Newcastle taraftarının golü cinsel organını çıkararak kutladığı görüldü. Kameralar tarafından tespit edilen İngiliz, statlardan ömür boyu men edildi.

(Ajansspor)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Newcastle United FC Haberler

Bakmadan Geçme

Manuel Lanzini Eyüpspor'a mı geliyor? Manuel Lanzini Eyüpspor'a gelecek? İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500

Yorumlar (11)

GS Lİ:

BİZDE OLSA AKŞAM A SPORA ÇIKAR , ERTESİ GÜN SURVİVORA YARIŞMACI OLUR. PARAYA PARA DEMEZ

35
1
yanıtYanıtla
Sakaryalı hatun:

Katılıyorum.

yanıt13
yanıt1
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Onlarda men ediliyor bizde TV yıldızı film yıldızı radyo programcısı yapılıp mükafat veriliyor

32
3
yanıtYanıtla
IHTIYAR:

Taraftar haklı beyler

7
20
yanıtYanıtla
ŞEVKAT YERİMBOL:

Bizde de Rambo vardı rahmetlik böyle.

8
1
yanıtYanıtla
Sakaryalı hatun:

Ne insanlar var ya! :))) Haaa...

4
1
yanıtYanıtla
Sakaryalı hatun:

Manyak yaa! :)))

4
0
yanıtYanıtla
J:

ADAM OLANI GOSTERMIS

3
0
yanıtYanıtla
Memleketim:

Pascal Nouma''nin oglu galiba.

1
0
yanıtYanıtla
Oğlu:

Abi bizde tanimiyok

yanıt0
yanıt0
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title