Haberler

Gol sevinci olay olan Mbaye Diagne: Bardak boştu

Güncelleme:

Galatasaray'ın Club Brugge'e kiraladığı Mbaye Diagne, Gent maçında gol attıktan sonra tribünlere koşup bir taraftarın bardağını almıştı. Gelen tepkiler üzerine açıklama yapan Mbaye Diagne, "Bardak boştu. Hiçbir şey içmedim" dedi.

Belçika Ligi'nin 10. haftasında Club Brugge, sahasında Gent'i konuk etti. Ev sahibi ekip mücadeleyi 4-0 kazandı. Galatasaray'ın Brugge'e kiraladığı Mbaye Diagne sonradan oyuna girip 1 gol kaydetti.

SENEGALLİLERDEN BÜYÜK TEPKİ

27 yaşındaki yıldız ismin gol sevinci sırasında taraftarın içkisini yudumlaması, gündem olmuştu. Senegalliler içki içen Diagne'ye "Şeytan" yakıştırması yaparken, başarılı oyuncu bu iddialara sosyal medya hesabından cevap verdi.

Gol sevinci olay olan Mbaye Diagne: Bardak boştu

"BANA ŞEYTAN DEMEYE DEVAM EDEBİLİRLER"

Diagne, "Bana bira içtiğimi ve şeytan olduğumu söyleyenler buna devam edebilirler. Fakat o bardak boştu. Hiçbir şey içmedim." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mbaye Diagne Galatasaray Club Brugge Gent Haberler

500

Yorumlar (4)

Mert Ören:

Yeni Balotelli vakası. Gittiği takıma sıkıntıdan başka bir şey getirmez

0
0
yanıtYanıtla
duran tekerlek:

hayır da ne gerek var yani

0
0
yanıtYanıtla
Bardak boş:

Boş o bardak. Alt dudağa dikkat. bardağın içinde. Böyle içmeye çalışırsa zaten burnuna kaçar üstüne başına dökülür. Boş o bardak. Bardak boş. Boş dedim. Boş yapmadım. Boş yapmayın.

0
0
yanıtYanıtla
Silifkeli3:

Dolu lan

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title