Haberler

Yeni Malatyaspor, Gökhan Töre ile prensipte anlaştı

Güncelleme:

Yeni Malatyaspor, Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren Gökhan Töre ile anlaştı. Malatyaspor Basın Sözcüsü Hakkı Çelikel, "İnşallah oyuncuyu 1+1 yıllığına kadromuza katacağız." dedi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor, hücum oyuncusu Gökhan Töre ile prensipte anlaştı. Yeni Malatyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Hakkı Çelikel, yaptığı açıklamada, transfer çalışmaları kapsamında bazı oyuncularla temas halinde olduklarını belirtti.

"SÖZLEŞME YARIN İMZALANACAK"

Yapılan yoğun çalışmalar sonucu futbolcu Gökhan Töre ile prensipte anlaştıklarını duyuran Çelikel, "İnşallah oyuncuyu 1+1 yıllığına kadromuza katacağız. Yarın resmi sözleşme imzalandıktan sonra futbolcuyu kamp çalışmamıza dahil edeceğiz." diye konuştu.

Kaynak: AA / Spor

Yeni Malatyaspor Gökhan Töre Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (10)

Ast:

Boyle bi oyuncu nasil kayip oldu gitti

3
1
yanıtYanıtla
hacı abi:

malatyaspora giderek kazanıldı işte. asıl değerini bu takımda gösterecek. malatyaya hayırlı olsun

yanıt2
yanıt0
HOCA:

milli takıma bir oyuncu daha. . Sergen Yalçın TEDRİSATI . .

3
1
yanıtYanıtla
44:

İnşallah malatyasporumuza çok faydalı olacak

1
1
yanıtYanıtla
ALİ RIZA MOR:

Göster kendini aslanım, sen milli takıma lazımsın.

1
1
yanıtYanıtla
MALATYASPORLU:

SERGEN YAPIYOR YAPACAĞINI SIRADA GUILHERME VAR HADİ HOCAM

1
0
yanıtYanıtla
Başarılar genç adam:

GÖKHAN, Boş zamanlarında, Sergen Yalçın videoları izle, ama sadece forma ile çekilmişleri. . Yüzde ellisini yaparsan, Malatya da kral, Milli Takımda alternatifsiz olursun.

0
1
yanıtYanıtla
hacı abi:

Malatyaya gelince bazıları değer kaybı olarak görüyor. Oysa malatyaspor gökhan gibi güzel oyuncuların kendini daha iyi gösterebilmek için bir fırsat. Malatyaspora avrupa yolunda başarılar dilerken gökhan için hayırlısı olmuş diye düşünüyorum. MALATYA DEMİŞKEN AKLINA KAYISI GELENLER SİZE DE MERHABA :)

1
0
yanıtYanıtla
RUHI-BJK:

West Ham da ne olduysa dönüşte burada şans bulamadı, açıklaması yok bu durumun. . . Sergen yalçın zekidir çözer bu işi. . .

0
0
yanıtYanıtla
bjk:

noldu gökhan gs almadımı ?

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title