Haberler

Genç Yeteneklere Eşofman

Kepez Belediyespor Kulübü’nün okullar arası yaptığı yetenek taramasında tespit edilen ve 4 spor kulübü bünyesinde futbol yeteneklerini geliştiren 420 öğrenciye eşofmanları dağıtıldı.

Kepez Belediye spor Kulübü'nün okullar arası yaptığı yetenek taramasında tespit edilen ve 4 spor kulübü bünyesinde futbol yeteneklerini geliştiren 420 öğrenciye eşofmanları dağıtıldı.

Kepez Belediyesi, 420 genç yetenek için Eşofman Dağıtım Töreni düzenledi. Erdem Bayazıt Kültür Merkezi'nde düzenlenen törene Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, TFF Akdeniz Bölge Müdürü Ahmet Köksalan, genç yetenekler ve aileleri katıldı. Futbol Yetenek Taraması Eşofman Dağıtım Töreni'nin açılış konuşmasını yapan TFF Akdeniz Bölge Müdürü Ahmet Köksalan, başarıyla sürdürülen Türk futbolu altyapısına sporcu kazandırma projesinden dolayı Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'ye teşekkürlerini ifade etti.

Tütüncü: "Sosyal ve akademik eğitimler de var"

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ise, sadece futbolda değil, basketbol ve voleybolda da her yıl 10 binlerce çocuk arasından yetenek taraması yaparak sporcu yetiştirdiklerinin altını çizdi. Büyük bir genç nüfusa sahip ülkemizin profesyonel takımlarında çok fazla yabancı sporcu olmasının düşündürücü olduğuna dikkat çeken Tütüncü, bir yandan da çocuklarımızı kötü alışkanlılardan uzak tutup daha iyi bir vatandaş haline getirmeyi hedeflediklerini vurguladı. Seçilen çocuklara spor eğitimi ile birlikte şehir gezileri gibi sosyal aktiviteler ile belediyenin etüt merkezlerinde akademik eğitimler de sunduklarını belirten Tütüncü, öğrencilerin güzel bir ailenin parçası olmasını hedeflediklerini söyledi.

"Yeteneklerimizi fark ediyoruz"

Bir belediyenin her yıl 60 bin öğrenciyi yetenek taramasından geçirip seçilen öğrencilere eğitim vermediği gerekçesiyle hukuken eleştirilemeyeceğini belirten Tütüncü, geleceği düşündükleri için bu sorumluluğu üstlendiklerini söyledi. Liglerimizde oynayabilecek, daha da iyisi dünyaya pazarlayabileceğimiz yeteneklerimizin var olduğunu belirten Tütüncü, yapılması gerekenin onları fark edip ufuk vermek olduğunu söyledi.

"Gönüllerini doyurmalıyız"

Çocuklara ne kadar kıymet verilirse o kadar iyi gelecek sağlanabileceğini belirten Tütüncü, "Gelecekte siz evlatlarınızla gurur duyun, onlar da geriye dönüp baktıklarında sizlerle gurur duysunlar. Bir çocuğun karnını doyurmak, üstünü giydirmek, cebine para koymak yeterli değil. Çocukların gönüllerini doyuramazsak, neticeye varamayız. Gönüllerini buralarda doyuruyoruz. Kepez Belediyesi'nde 190'dan fazla öğretmen çalışıyor. Bu kadar öğretmenin çalıştığı bir başka eğitim kurumu yok" dedi.

Erdem Bayazıt Kültür Merkezi'nde düzenlenen altyapı futbolcularına eşofman hediyesi töreninde, öğrencilerin tecrübelerini arttırabilmeleri adına Poplin Spor, Kepez Gençlik ile Kepez Dokuma Spor Kulüplerinin kurulduğu da açıklandı. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Kepez Belediyespor Kepez Belediyesi Erdem Bayazıt Hakan Tütüncü Spor Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title