Haberler

2. Lig Ekibi Gaziantepspor, Ligden Çekilme Kararı Aldı

Güncelleme:

2. Ligde 33 puan silme cezası alan ve ligde son sırada bulunan Gaziantepspor, ligden çekilme kararı aldı.

TFF 2. Lig ekiplerinden Gaziantepspor, ligden çekilme kararı aldı. Kulüpten yapılan açıklamada, geçmiş yönetimlerin bıraktığı ağır borç yükü nedeniyle çok sayıda puan silme ve alt lige düşürülme cezası alındığı hatırlatıldı.

Kulübün 50 yıllık tarihiyle Gaziantep şehrini gerek saha içinde gerekse de saha dışında, şaibeli olaylara karışmadan, onurlu bir şekilde temsil ettiğinin belirtildiği açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"KULÜBÜMÜZ KAPANMIYOR, YENİ BİR PROJEYE BAŞLIYORUZ"

"Gelinen noktada takımımızın bu durumunda maçlara çıkması, ağır yenilgilerle Gaziantepspor isminin ve armasının ayaklar altına alınacağı bir durum yaratmaktadır. Gaziantepspor'umuzun ismi, tarihi ve armasının daha fazla yıpranmaması adına, kulübümüz TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta kalan maçlarına çıkmama ve ligden çekilme kararı almıştır.

2. Lig Ekibi Gaziantepspor, Ligden Çekilme Kararı Aldı

Tüm sporseverlerin ve taraftarlarımızın bilmesini isteriz ki; ligden çekilme kararı kesinlikle kulübümüzün kapatılacağı anlamında değildir. Tam aksine daha fazla yıpranmadan yeni sezondan itibaren sıfır borç ve şirketleşme politikasının da içinde bulunduğu yeni bir projeyle yapılanmaya giderek, Gaziantepspor'umuzu hak ettiği yerlere en kısa süre zarfında getirmek hedeflenmektedir."

TAKIM LİGDE SON SIRADA

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Gaziantepspor, 18. haftası geride kalan ligde eksi 22 puanla son sırada bulunuyor. Gaziantep ekibi, 33 puan silme cezası almıştı.

Kaynak: AA / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (28)

Fırtına 61:

Celal Doğan vakti zamanında Kadıköy''de, Aziz Yıldırm''a 0-3''dan, maçı 4-3''e sattığından beri, Gaziantepspor''a olan bütün sempatim yok olmuştu. . . Üzülemiyorum bile. . .

13
10
yanıtYanıtla
misafir:

hamsiyi fazla kaçırmışsın yine

yanıt7
yanıt4
Serkan:

Laz kafası diye buna denir sanırım. 2001 yılında yarım saatte gs den 3 gol yiyen takımın taraftarının bunu demesi çok ilgin. Maçı 4-0 kaybetmişlerdi. Kaybetmişlerdi aslında doğru bir kelime değil işte öyle derler ya.

yanıt0
yanıt0
MALATYASPOR:

Efsane Malatyaspor Ligden düşürüldüğünde Antepsporun başındaki Suruç Mafyası Alkış tutmuştu. BETER OL BETER ANTEP BAL LİGİNDE BETER OL

14
8
yanıtYanıtla
AKPİLSPOR:

BU KADAR BORÇ NASIL BİRİKTİ BÜTÜN ANTEP''E BADILCAN KEBABI MI SÖYLEDİNİZ NAPTINIZ ? GİTTİ ÇINARLIK KLÜP.

17
0
yanıtYanıtla
Oski:

3.0 dan son 30dakika fenere maci verirsin yaaa iste.

10
4
yanıtYanıtla
SSK EMEKLİSİ:

YA SİZİNKİLER ZALADDAN NASIL ALMIŞDI . YA MALATYA

yanıt2
yanıt0
MANİSASPOR''LU:

30-50 milyon borcu olan anadolu kuluplerine rekor puan silme cezası milyarlar borcu olan istanbul saltanatına birşey yok. . . yazıkkkkk hemde çokkk yazıkkk

11
2
yanıtYanıtla
goygoy:

borcu varda adamlar sponsordan stadyumdan tv gelırınden formadan herseyden alıyor bısekılde cark donduruyor borc odemıyor evınde memleketının kac forması var ?? en son hangı macına gıttın ??

yanıt6
yanıt2
SSK EMEKLİSİ:

İŞ BİLMEYENLER İŞ BAŞINDA OLDUĞU MÜDDET DAHA ÇOK KULÜPLER BU HALLERE DÜŞECEK DİR . MALATYA EVKUR OLDU . MERSİN , KARABÜK, ŞİMDİ GAZİ ANTEP İYİ DE O YANLIŞ İŞLERİ YAPANLAR NİYE CEZA ALMAZ

12
1
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title