Haberler

Galatasaraylı yerli futbolcular cuma namazında görüntülendi

Güncelleme:

Süper Lig'in 10. haftasında sahasında Çaykur Rizespor ile karşılaşacak olan Galatasaray'da Emre Taşdemir, Okan Kocuk, Adem Büyük ve Ahmet Çalık cuma namazına gitti. Oyuncuların pozuna sosyal medyada kısa sürede birçok etkileşim aldı.

Evinde Çaykur Rizespor'u konuk edecek olan Galatasaray'ın Türk futbolcularından Emre Taşdemir, Okan Kocuk, Adem Büyük ve Ahmet Çalık, cuma namazına gitti.

DANSÖZLE OYNAYANLARA GÖNDERME DENİLDİ

Sarı-kırmızılı futbolcuların cuma namazındaki fotoğrafı sosyal medyada çokça etkileşim aldı. Florya'da namaz kıldığı öğrenilen Türk futbolcuların fotoğrafı, geçtiğimiz günlerde Beşiktaş mağlubiyetinin ardından dansöz oynatan yabancı futbolculara gönderme olarak nitelendirildi.

Galatasaraylı yerli futbolcular cuma namazında görüntülendi

DONK, BABEL VE LEMINA DANSÖZLERLE EĞLENMİŞTİ

Süper Lig'de oynanan derbide Beşiktaş'a 1-0 mağlup olan Galatasaray'da futbolcuların partiye katıldığı ve dansöz oynatılan görüntüler sosyal medyayı adeta salladı.

Sosyal medyaya düşen görüntülerde Babel, Donk ve Lemina'nın bir doğum günü partisine katıldığı ve dansöz oynattığı görülüyor.

Hem Süper Lig'de hem de Şampiyonlar Ligi'nde kötü performans sergileyen Galatasaray'da oyuncuların tavrı eleştiri yağmuruna tutuldu. Sosyal medyaya dün gece düşen görüntüler sonrasında sosyal medyada kullanıcıların bir kısmı videonun derbi maçta alınan mağlubiyet sonrasında bir kısmı ise daha önce çekilmiş olduğu konusunda ikiye bölündü.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı
500

Yorumlar (48)

GS Lİ:

MANEVİYAT ÖNEMLİ TABİKİ

16
4
yanıtYanıtla
.:

BAKTILAR İLK 11 DE YER BULAMIYORLAR NAMAZA BAŞLAYALIM BARİ DEMİŞLER İYİ YAPMIŞLAR HELAL OLSUN

4
15
yanıtYanıtla
ULTRAKEDİ:

Adem Büyük küfürbazın teki şaşırmış herhalde Donk Babelin yanına gidecekken.

4
13
yanıtYanıtla
Serkan B.:

olabilir. ama bu müslüman olmadigi anlamina gelmez. kusursuz ve günahsiz insan yok dünya da.

yanıt5
yanıt1
fayo:

ASLANSINIZ ASLAN DEĞERLERİNİZE SAHİP ÇIKIN HEP. . KUDURURLAR HEP BÖYLE. . . SİZ ALLAH DEDİKÇE BU ŞEYTANLARI SITMA TUTAR BÖYLE. . .

9
5
yanıtYanıtla
SEZGİN:

goy goy yapma la!

yanıt6
yanıt4
FAYO:

BAK MESELA ADAMI TUTTU ŞUAN :)

yanıt3
yanıt4
Çarşı:

Bunu fotoğraf çekerek gösteriş yapar gibi dansöz olayından sonra niye yaptınız geçen hafta gitseydiniz kardeşim . Kimse kimseyi kandırmasın işinize bakın gösteriş için mi müslümansınız.

10
4
yanıtYanıtla
mehmet:

fotoğrafı çekene sor . futbolcuların poz verir gibi bir halleri var mı. orada meraklı biri çekmiş işte cep telefonuyla. herkes medyatik oldu ya. twitterına instagramına koymuştur

yanıt4
yanıt2
bayram:

maşallah

12
1
yanıtYanıtla
Tüm 48 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title