Haberler

Galatasaray'ın Genç Futbolcusu Beknaz Almazbekov'dan Fair-Play Örneği

Güncelleme:

U14 Liginde Galatasaray ile İstanbulspor arasında oynanan maçta, hakemin sarı-kırmızılı takım lehine penaltı kararı vermesi sonrası ev sahibi ekibi kaptanı Beknaz Almazbekov, "Penaltı yok" diyerek hakeme itiraz etti. Hakem kararından vazgeçmeyince genç oyuncu topu dışarı attı.

U14 Ligi 25. hafta maçında Galatasaray, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde karşılaştığı İstanbulspor'u Beknaz Almazbekov ve Baran Demiroğlu'nun golleri ile 2-0 mağlup etti. Maçta büyük fair-play örneği sergilendi. İkinci yarıda bir pozisyonda sarı-kırmızılı futbolculardan Beknaz ceza sahası içinde yerde kaldı. Hakem Tuğçe Duman, penaltı kararı verdi. Beknaz hakeme 'Bir şey yok' dedi ama hakem penaltı noktasını gösterdi. Genç futbolcu, topu beyaz noktaya koydu ve ardından da dışarıya attı. Takım arkadaşları ve rakip takım futbolcuları daha sonra Beknaz'ı tebrik etti.

"GALATASARAY'DA BİR GELENEKTİR"

Maç sonu Galatasaray U14 Teknik Sorumlusu Ali Keleşoğlu yaptığı açıklamada, "Galatasaray'da bir gelenektir iyi futbolcu olmanın yanında iyi insan olmak. O pozisyonda bizimle de göz göze geldi. Yanlış karardı. Bizce de penaltı yoktu, o nedenle Beknaz çok güzel bir hareketle topu dışarı attı. Bize öğretileni biz de oyuncularımıza aktarıyoruz" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

İstanbulspor Galatasaray Spor Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500

Yorumlar (21)

Gelenekmis:

Abilerinizde sizlerden örnek alsin , gazozuna oynuyorsunuzda onun icin centilmenlik gösterdiniz, Abileriniz 7 kisi kalmis Trabzon a karsi 11 kisi hücüm ediyordu basta eski Trabzonlu futbolcu Selcuk Inan hicte sevmem. . .

2
19
yanıtYanıtla
sarı kırmızı:

Niye 7 kişi kaldınız acaba centilmenliğinizden mi

yanıt21
yanıt0
ŞAPKACI:

POTNUS MU DEDİNİZ? NE GELENEĞİ.

yanıt1
yanıt0
doğrucu davut:

11 e 11 başlamış maçta 7 kişiye durduk yere düşmediniz herhalde. . . bişeyler yaptılar ki o 4 kişi gitti hem kırmızı kart görüp çıkın hem centilmenlik bekleyin ailenin en küçük çocuğu gibi hep bi ayrıcalık istiyorsunuz hep siz mağdursunuz hep sizin elinizden hakkınız alınıyor bırakın bu fakir edebiyatını biraz olsun arkasında durun yapılanların 10 senedir bi kupayı alamadınız fb nin elinden halen 2010-2011 sezonu şampiyonu TS diye kendi ütopyanızda yaşıyorsunuz.

yanıt4
yanıt0
lafistamore:

yazık yaa utanmadan bu konuda yorum yapıyorsun siz Rizespor''u düşürmek için Bursa''yatan takım değilmisiniz sizin ne milliyetciliğiniz var nede karakteriniz değilmisiniz uzaaaa

yanıt6
yanıt1
Centilmen:

Sayin yorumcu arkadas Latif dogan misin Lafistamore misin ne oldugunu cikaramadim , ben tanimadigim kisilere yorum yaparken siz olarak hitap ediyorum sen olarak degil azcik kendinizi gelistirin , bizler Rizeyi küme düsürmedik Rize kendi kendini düsürdü sikemi yapalim yani Trabzonun bes sampiyonlugu üc büyükler tarafindan calinmistir Youtubeyi acin bütün maclarin posisyonlarina bakin eger VAR sisitemi o yillarda olsaydi sizin meshur penalticiniz . . . . . Arif hermacta kirmizi kart görürdü

yanıt0
yanıt1
hep yek hep yek:

cinconlar ne iş la u14 ve 2-0 kene hemi :)))) az cincon değilsiniz ha gündem yaratabilen bir takım ha. . . :)) fb maçı yanışıyor ha . . hazır olun lan:))

1
17
yanıtYanıtla
Galatasaraylı:

hani şu kümede kalma mücadelesi veren ilk yarıyı 17. ci bitirip 2. yarı hakemle 13. olan son 8 senede sadece ACUN kupası son 10 senede Şampiyonlar ligine gidemeyen, her sene biz şampiyon olacağız parolasıyla lige başlayıp her sene 2. , 3. , 4. olan bu sene belki 9. olacasınız :D ve ek olarak 3 senedir 4. yıldızı bekleyip takamayan fenerbahcemden mi bahsediyorsun

yanıt7
yanıt0
EL NİNO:

LİGİ TERSTEN OKUSAK YİNE ŞAMPİYON DEĞİLSİNİZ PARASIZLIKTAN ÜNLÜLER İLE YARDIM KAMPANYASI HAZIRLIĞI İÇİNDESİNİZ TARAFTARINIZ ALDĞINIZ MAĞLUBİYETTEN SIKILDI BÜYÜK UMUTLA GETİRDİĞİNİZ ERSUN YANAL FOS ÇIKTI GS DAN BJK DAN KADRODIŞI KALMIŞ FUTBOLCULARI ALDINIZ OYNATMADINIZ DAYAK YEMEMEK İÇİN DEPAR ATTINIZ. BURADA EN SON KONUŞUCAK SİZ CİKCİKLERSİNİZ SES DA BİEŞY SANSINLAR

yanıt1
yanıt0
asdw:

bunu süper lig de yapın da samimiyetinize inanalım.

1
8
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title