Haberler

Galatasaraylı Bir Taraftar Kırmızı Kart Gören Hatayaspor Kalecisi Ömer Alıcı'ya Su Şişesi Fırlattı

Güncelleme:

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupasında Hatayspor'u konuk etti. Karşılaşmanın 39. dakikasında Hatayspor kalecisi Ömer Alıcı kırmızı kart gördü. Sarı-kırmızılı bir taraftar, kırmızı kart gören Ömer Alıcı'ya su şişesi fırlattı. Şişe, tecrübeli kalecinin kafasına isabet etti.

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Galatasaray, Hatayspor'u Türk Telekom Stadında konuk etti.

39. dakikada Selçuk İnan'ın uzun pasında Fernando, kaleciyle karşı karşıya kaldı. Bu futbolcunun aşırtma vuruşunda kaleci Ömer topa ceza sahası dışında elle müdahale etti. Hakem Mustafa Öğretmenoğlu, Ömer'e önce sarı kart gösterdi, ardından VAR'a danışarak kartın rengini kırmızı olarak değiştirdi.

SU ŞİŞESİ KAFASINA İSABET ETTİ

Sarı kırmızılı bir taraftar, kırmızı kart gören Ömer Alıcı'ya su şişesi fırlattı. Şişe 33 yaşındaki kalecinin kafasına isabet etti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Türkiye Kupası Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (58)

CAPS:

Ne oldunuz lan Ümraniye zadeler fazla havlamayan Belgrad ormanı''na 20 kilo kemik bıraktım

16
8
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

KEMİĞİ GEVEMEZ BUNLAR DİŞİ DÖKÜK BİLADER KÖPEK MAMASI BIRAKSAN DAHA ÇOK MAKBULE GEÇER. HAVADA SOĞUK VE KARLI İYİ OLUR SEVABINA.

yanıt17
yanıt1
drjohnfire:

ikinizi evdeki fertler mahalledeki hasım ve hısımlarınızla sever size yetişene kadar tünelleri tüm hatay olarak kullanırız

yanıt0
yanıt17
CAPS:

DRJOHNFİRE büyük caps içindeyken ısınarak yazma yoksa capsi içinden çıkarırsın büyük caps üzülür

yanıt17
yanıt1
ŞAPKACI:

SAYIN AVRUPA ŞAMPİYONU GALATASARAYLI ARKADAŞLAR. AŞAĞIDAKİ EZİKLERLE PEK MUHATAP OLMAYIN VE EMPATİ KURUN BİR DÜŞÜNÜN ŞİMDİ; Takımınız Ümraniye gibi bir takıma elenmiş ve sizin tek teselliniz rakibinizinde ufak bir takıma elenmesi. ve ufak takım sizi zorlamış ama olmamış Galatasaray kötü oynasa dahi Büyüklüğünü ve Avrupa şampiyonluğunun verdiği tecrübeyle maçı ve turu almış. . . E BU DURUMDA BİZDE DELLENİRDİK DEĞİLMİ ? O ZAMAN HOR GÖRMEYİN AĞLASINLAR VE KIZMAYIN SADECE VAH VAH VAH ACIDIMI DEYİN. .

12
6
yanıtYanıtla
drjohnfire:

Ağzın doluyken konuşma. Ben geldim şapkacı

yanıt1
yanıt18
CAPS:

DRJOHNFİRE sen nottingham foresini fazla fire verdirme aslanların çavuşları çok üzülüyor

yanıt16
yanıt2
drjohnfire:

CAPS olmayan şey üzülmezde sizin tünele girişte ücret kalkmış sizin evdeki tünelleri severim bn

yanıt2
yanıt16
ŞAPKACI:

DRJOHNFİRE: ALO BİLADER İTİNAYLA İÇ KESE YAPARIM HA. BUNUDA BİL İSTEDİM.

yanıt18
yanıt2
DRJOHNFİRE:

Şapkacı bacımsın ama ne dünyada ne ahirette şey işte jordi el nini filmleri varya

yanıt2
yanıt16
Tüm 58 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title