Haberler

Galatasaray-Beşiktaş maçı şifresiz mi? İşte derbi hakkında merak edilen her şey

Güncelleme:

Galatasaray ve Beşiktaş, ezeli rekabette 347. randevu için sahaya çıkmaya hazırlanıyor. Dev derbi öncesi en çok merak edilenlerin başında maçın şifresiz olarak yayınlanıp yayınlanmayacağı konusu oldu.

Süper Lig'in 26. haftasında Galatasaray ile Beşiktaş derbi mücadelesinde karşı karşıya geliyor.

Türk Telekom Stadı'nda oynanacak ve hakem Abdulkadir Bitigen'in yöneteceği derbi, koronavirüs önlemleri sebebiyle seyircisiz oynanacak. Saat 19:00'da başlayacak derbi mücadelesi beIN Sport'tan canlı olarak yayınlanacak

Karşılaşma öncesinde puan durumunda Galatasaray 49 puanla 3. sırada yer alırken 6. sıradaki Beşiktaş 43 puanı bulunuyor.

İKİ TAKIMIN EKSİKLERİ

Galatasaray'da en önemli eksik 6 golü bulunan Adem Büyük. Sarı kırmızılı takımda ayrıca uzun süreli sakatlığı bulunan Luyindama maç kadrosunda olmayacak.

Beşiktaş'ta sezonu kapatan Douglas ile uzun süreli sakatlığı süren Dorukhan Toköz kadroda yer almayacak.

Galatasaray'da Jean Michael Seri, Sofiane Feghouli ve Ryan Donk sarı kart görmeleri halinde haftaya cezalı duruma düşecek isimler olarak öne çıkıyor.

Beşiktaş'ta Atiba Hutchinson, Caner Erkin, Georges-Kevin N'Koudou, Umut Nayir ve Tyler Boyd kart ceza sınırında bulunan isimler.

MUHTEMEL 11'LER

Galatasaray; Fernando Muslera, Mariano, Ryan Donk, Marcao, Marcelo Saracchi, Jean Michael Seri, Mario Lemina, Ömer Bayram, Sofiane Feghouli, Henry Onyekuru, Radamel Falcao

Beşiktaş; Loris Karius, Gökhan Gönül, Domagoj Vida, Victor Ruiz, Caner Erkin, Muhammed Elneny, Atiba Hutchinson, Jeremain Lens, Kevin-Prince Boateng, Georges-Kevin N'Koudou, Burak Yılmaz

347. RANDEVU

Süper Lig'in 26. haftasındaki derbide pazar günü karşılaşacak Galatasaray ile Beşiktaş, tarihlerinde 347. kez birbirine rakip olacak.

Taksim Stadı'nda 22 Ağustos 1924'te Beşiktaş'ın 2-0 galibiyetiyle başlayan 96 yıllık rekabette, geride kalan 346 maçın 122'sini Galatasaray, 111'ini Beşiktaş kazandı, 113 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.

Sarı-kırmızılıların 484 golüne, siyah-beyazlılar 453 golle karşılık verdi.

DERBİ ŞİFRESİZ YAYINLANACAK MI?

Derbiyi heyecanla bekleyen futbolseverler, 'Galatasaray - Beşiktaş maçı şifresiz mi?' sorusuna yanıt ararken, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, yayıncı kuruluş BeIN Sports'la bu konuda görüşme halinde olduklarını belirterek, alınmış bir karar olmadığını dile getirdi.

PEK ÇOK LİG ŞİFRESİZ YAYINLAYACAK

Tüm dünyada etkisini gösteren Koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle, Avrupa'nın önemli ligleri ertelenirken, Portekiz'de ligin yayıncısı Sport TV 2 hafta, Bundesliga yayıncısı Sky Germany ise Koronavirüsü salgını nedeniyle 3 hafta boyunca maçların şifresiz yayınlanacağını açıkladılar.

Avrupa'da bu gelişmeler yaşanırken Türkiye'de de alınan karar sonrası gözler yayıncı kuruluşa çevrildi. Sosyal medya üzerinden yayıncı kuruluşa yapılan çağrılarda insanların dışarı çıkmayıp maçları evinde izlemesi için karşılaşmaların şifresiz yayınlanması gerektiği belirtilerek, Sport TV ve Sky Germany'nin tavırları örnek gösterildi.

DEKODERİ OLANLAR YARARLANACAK

beIN SPORTS Yönetimi'nin vereceği karar merakla beklenirken, yayıncı kuruluşun takınacağı tavır merak konusu.

Ancak beIN SPORTS maçları şifresiz yayınlama kararı alsa dahi, sadece evinde dekoder bulunan futbolseverler bu imkandan yararlanabilecek. Dekoder sahibi olmayan sporseverler maçları şifresiz dahi olsa izleme imkânı bulamayacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (9)

hak:

benim milletim ne kadar beleşçi olmuş ya o bedava mı bunu devlet bedava mı verecek bu ne ya çalışıp kazanacağım diyen yok. ALLAH sonumuzu hayr etsin.

1
11
yanıtYanıtla
HAMZA:

konu beleşçilik değil maçı toplu alanlar da izlemeye giden insan sayısını azaltmak amaç.

yanıt25
yanıt0
Köylü:

Okudugunu bile anlayamayan bir vatandaş daha..Bu da bir salgın olabilir.

yanıt2
yanıt0
Vatandas:

Yabancı. Sayısı acilen indirilmeli bu kadar yabancı olmaz

2
4
yanıtYanıtla
vatandaş sever:

Yahu kardeşim nerede hangi yılda yaşamaktasın. ! yabanci sinirlamasinin kalkmasi, memleketin kaliteli kalitesiz yabancilarla dolmasina ve turk oyuncularin kendilerine oynayacak takim bulamamalarina (ve dolayisiyla milli takimin basarisinin azalmasina) yol acabilir. diger taraftan da mevcut durumdaki sinirlama, turk oyunculara bir nevi haksiz avantaj saglayarak ucretlerinin yuksek kalmasini saglamakta ve rekabeti dusurmektedir. aslinda sorun boyle bir sinirlamanin olmasinda degil de turkiye''deki

yanıt2
yanıt2
Cemaluri:

Tarık çamdal oynasın

yanıt0
yanıt1
LPG Cİ:

LPG YE NEDEN İNDİRİM YOK

5
0
yanıtYanıtla
Cemaluri:

Benzini indirdik ya kardeşim

yanıt1
yanıt2
Abuz:

Haftaya ligler ertelenir, bugün Gs puan kaybederse ortalık karışır deyim ben saaaaa

4
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title