Haberler

Galatasaraylı taraftarlar iki takımı da tribüne çağırdı

Güncelleme:

Galatasaraylı taraftarlar, MKE Ankaragücü maçı öncesinde iki takımı da tribünlere çağırdı ve alkışladı.

Süper Lig'in 15. haftasında Türk Telekom Stadyumu'ndaki Galatasaray - Ankaragücü müsabakası öncesinde sarı-kırmızılı taraftarlardan iki takıma da destek geldi.Tribünler, 'Cimbom-Başkent el ele, hep beraber tribüne' tezahüratı yaptı. Daha sonra iki takım futbolcuları da taraftarların olduğu yere giderek alkışlarla karşılık verdi.

Galatasaraylı taraftarlar iki takımı da tribüne çağırdı

FALCAO 74 GÜN SONRA İLK 11'DE

Öte yandan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, son oynadıkları Paris Saint-Germain maçına göre MKE Ankaragücü müsabakası 11'inde 3 değişiklik yaptı. Sarı-kırmızılılarda ayrıca Radamel Falcao 74 gün sonra 11'de sahaya çıktı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Türk Telekom Stadyumu MKE Ankaragücü Galatasaray Ankaragücü Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (31)

kebapçı selo:

GEÇMİŞ OLSUN CİNNNNNCONNNNNNN ON KİŞİLİK TAKIMI HEMDE LİGİN DİNE DEMİR ATMIŞ TAKIMI YENEMEDİNİZ BETER OLUN, imPARATORMUŞ GÖRDÜNÜZ DEĞİLMİ PARATORUNUZU.

14
7
yanıtYanıtla
serdar:

Futboldan anlamayan insanların futbol konuşması, buna fanatizm diyoruz sanırım fenerlisin

yanıt1
yanıt3
mmm:

yenerken iyiyidi hasetinizden catladınız hep terimi izlemekten. ulan falcao yu izlemek için bizden fazla takip eder oldunuz takımı. paraysa bizim paramız kimseden dilenipte almadık kantlıların baskanı gibi. hadi kocum gidin baska yerede oynayın siz kumda falan mesela.

yanıt2
yanıt1
Kebapçı selo:

Sen niye benim adımı kullanıyon yeğen. Bidaha olmasın inan seni bulur tokatlarım

yanıt2
yanıt1
Bjk li:

GS8-0A.GÜCÜ DOSTLUĞU GEÇMİŞTEN KALMA BUNLARIN. UYUMAYIN ANADOLU TAKIMLARI GS VE FB FUTBOLUN NASIRIDIR. BÜYÜKLERDEN BEŞİKTAŞ HAKKIN YANINDA . AMA SİZ GENELDE BJK YE TAVIR İÇİNDESİNİZ. BU İKİSİNİN YARDAKÇISISINIZ

13
7
yanıtYanıtla
Beşiktaş ordusu:

ÇOK DOĞRU TESPİT RENKDAŞIM. HAFTAYA FENER DERBİSİNDE DEPLASMAN TRİBÜNÜ TEK SES OLACAZ. TETİKÇİ HAKEM VE TFF YE HAKKIMIZI YEDİRMİYELİM. BU SEZON SENARYO BELLİ FB SEZONU. NASIL GEÇEN SENE GS SEZONUYSA. YEMİYCEZ

yanıt11
yanıt6
Beşiktaş ordusu:

ANKARAGÜCÜ-KONYA-RİZE EL ELE KOL KOLA HEP BERABER KÜMEYE. GS DE İSE F.T. KAÇACAK

13
5
yanıtYanıtla
Beşiktaş ordusu:

ANKARAGÜCÜ TARAFTARI BJK MAÇLARINDA TETİKÇİLİKLE MEŞGULLER. GS İLE EL BEBEK GÜL BEBEK O DA İYİ

13
3
yanıtYanıtla
Beşiktaş ordusu:

BAKALIM ANKARAGÜCÜNÜN GS Lİ YÖNETİMİ HAKSIZ KIRMIZI YEMESİNE ORGİ ADLI OYUNCULARININ SES ÇIKARACAKLARMI GÖRECEZ?

12
1
yanıtYanıtla
Beşiktaş ordusu:

ORGİL

yanıt4
yanıt0
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title