Haberler

Galatasaray taraftarı mahkemeye akın etti

Güncelleme:

14. Asliye Hukuk Mahkemesi, Galatasaray Kulübü'nün Mart ayındaki mali kongresinde alınan 'idari ibrasızlık' kararına karşı verilen tedbir kararının devamına karar verdi. Sarı kırmızılı ekibe gönül veren taraftarlar davayı yakından takip ettiler.

Galatasaray'ın taraftar grubu ultrAslan, Mustafa Cengiz başkanlığındaki yönetim kurulunun idari açıdan ibra edilmemesiyle ilgili alınan tedbir kararının kaldırılması için açılan davayı protesto etti.

Sarı-kırmızılı kulüpte 23 Mart'ta gerçekleştirilen mali genel kurul toplantısında yönetim kurulunun idari açıdan ibra edilmemesine ikinci başkan Abdurrahim Albayrak ve başkan yardımcısı Yusuf Günay'ın aldırdığı tedbir kararına yapılan itirazla ilgili dava görüldü.

Sarı-kırmızılı taraftarlar, Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı'ndaki 14. Asliye Hukuk Mahkemesi'nde görülen duruşmayla ilgili protesto düzenledi.

ultrAslan'ın organize ettiği protestoda bir araya gelen bir grup taraftar, sloganlarla idari ibrasızlıkla yönetim kurulunu değiştirme yöntemine tepki gösterdi.

Galatasaray taraftarı mahkemeye akın etti

Tezahüratlarla durumu protesto eden taraftarlar, "Galatasaray halkındır Lisenin değil", "Milyonlarca ses ' Galatasaray halkın' diyor", "Mekteb-i Sultani Onurumuzdur, liseci zihniyet sorunumuzdur" ve "Tüzük değişsin üyelik açılsın" ifadelerinin yazılı olduğu pankartlar açtı.

ultrAslan taraftar grubu avukatı Serdar Öktem'in okuduğu basın açıklamasında, özetle şu ifadeler kullanıldı:

"Bu tavrımızı lekelemek için atılan iftiraların ve yapılan provokasyonların aksine mevcut yönetimi desteklemeye değil, Galatasaray'ın başına gelecek bu ve bundan sonraki tüm yönetimlerin rahatlıkla çalışabilmesi için lisecilerin idari ibrasızlık adı altında darbe kültürüne karşı her zaman Galatasaray taraftarının burada olduğunu haykırmak için toplandık."

Kaynak: AA / Spor

Mustafa Cengiz Galatasaray Haberler

500

Yorumlar (13)

fetöcüsün gs:

tamamen güçlü fransız lobisi sayesinde şampiyon olan takım halkın takımıymış güldüm öldüm :) fetönün dua ve himmetlerini alan takım halkın takımıymış ahahah

4
10
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

İDDİA MAKAMI İDDİASINI İSPATLA MÜKELLEFTİR. NERDEN BİLİYORSUN KİMİN FETÖCÜ OLUP OLMADIĞINI? ŞİMDİ SENİ BİR GALATASARAYLI YÖNETİCİ MAHKEMEYE VERSE NE YAPACAKSIN, SUÇ İŞLİYORSUNUZ HABERİNİZ YOK. HASBELKADER BİR YADA DAHA FAZLA FUTBOLCU GALATASARAYDA OYNAMIŞTIR VE OLAY AÇIĞA ÇIKINCA KOVULMUŞ YADA KAÇMIŞLARDIR. FENERİN İÇİNDE HALA OLMADIKLARI NE MALUM. KABİNEDE OLMADIKLARI NE MALUM? İLERDE HERŞEY AÇIĞA ÇIKINCA AK TOSHACK KARA TOSHACK BELLİ OLACAK YAŞIN GENÇSE SABRET. UEFA DUAYLA KAZANILMAZ.

yanıt1
yanıt3
fb:

herşey açığa çıktı şapkacı sen hala şikeci diyorsun şike kumpas olduğunu herkes biliyor sen hala lak lak ediyorsun boş yapma başka sayfada şikeci diyorsun suç değil size dokununca suç :)

yanıt0
yanıt0
gazeteçi:

gülermisin aglarmısın arkadaş hala gs halkın diyorlar gs liseli olmadıgın sürece içeri almam diyor sen cık saga sola pankart ac ultara aslan

5
6
yanıtYanıtla
kk:

muhabbet adalat mülkün temelidir değil kardeşim muhabbet fatih terimin galatasaray başkanı olabilmesi için galatasaray lisesi çıkışlı olmasını aramaktır. fatih terim bundan dolayı taraftarı gizli bir şekilde galeyana getirmektedir. ahanda bu böyle biline.

3
7
yanıtYanıtla
ULTRAKEDİ:

BOŞA YORMA KENDİNİ. GSLİLERDE KARPUZ KADAR KAFA VAR AMA ÇEKİRDEĞİ KADAR BEYİN YOK. ADANALILAR KULUBÜ OLDU KOSKOCA KULÜP.

yanıt2
yanıt3
Şampiyon:

Kuşlar civildiyor herhalde rutbesizler biri hala üç yıldızda biri hala biri üç yıldıza yeni geçmiş ötüyor lar aslan kraldır her zaman

5
3
yanıtYanıtla
1234:

Liseye sormadan sokağa çıkamıyorlar

4
3
yanıtYanıtla
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Ultravestilere az para verdiler bu sefer galiba:))

3
4
yanıtYanıtla
Fena:

Adelet mulkun temelidir.... İyi bayramlar lısecı zihniyetı ohhhhh

4
2
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title