Haberler

    G.Saray, genç yıldızın transferini bedavaya bitirdi

    Güncelleme:

    Galatasaray, RB Leipzig'in 2018'de 12 milyon Euro'ya aldığı ve halen piyasa değeri 10 milyon Euro olan Marcelo Saracchi'nin transferini bitirdi. Galatasaray, Saracchi için Leipzig'e herhangi bir kiralama bedeli ödemeyecek.

    Ocak ayında kadroda ciddi bir revizyona gitme kararı alan Galatasaray yönetimi, üçüncü transferini de yaptı. Monaco'dan eski futbolcusu Henry Onyekuru'yu 1.5 yıllığına kiralayan ve sezon başında Brugge'e kiraladığı Mbaye Diagne'yi geri alacak olan sarı kırmızılılar, RB Leipzig'in sol beki Marcelo Saracchi'yi de kadrosuna kattı.

    22 yaşında ve 1.72 metre boyundaki Uruguaylı futbolcu ve kulübüyle 1.5 yıllığına kesin anlaşmaya varıldı. G.Saray açısından bu transferin en dikkat çekici yönü, Saracchi'nin bedelsiz olarak kiralanması. Finansal Fair Play kuralları gereği futbolcu satmadan yani gelir elde etmeden transfer yapamayacak olan G.Saray, üçüncü transferini de sıfır bonservis maliyetle gerçekleştirdi.

    LEIPZIG'E ÜCRET YOK, SARACCHI'YE 800 BİN EURO

    Sarı kırmızılı kulüp, Galatasaray, RB Leipzig'in Temmuz 2018'de 12 milyon Euro'ya River Plate'ten satın aldığı genç futbolcu için Alman kulübüne herhangi bir ücret ödemeyecek. RB Leipzig ile yapılan anlaşma gereği Galatasaray, sadece futbolcunun ücretini karşılayacak. Transfermarkt'a göre şu anki piyasa değeri 10 milyon Euro olan Saracchi'ye yarım sezon için 800 bin Euro ödenecek.

    Geçen sezon 20 resmi maçta oynayıp 1 asist yapan, genç futbolcu bu sezon 7 karşılaşmada forma şansı buldu ve 1 gol kaydetti. Saracchi'nin transferinin ardından 2.5 sezondur Galatasaray forması giyen Yuto Nagatomo'ya veda edilecek. Leipzig'de beklediği şansı bulamayan Saracchi, Galatasaray'da yeniden çıkış yakalamaya çalışacak.

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Galatasaray Ali Naci Haberler

    Bakmadan Geçme

    Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE!
    500

    Yorumlar (12)

    dayıdayı:

    bedava peynir fare kapanında olur

    15
    6
    yanıtYanıtla
    tevfik:

    bırakın bu işleri hiç gerek yok. 3 maç sonra fiyaskosu çıkar

    10
    10
    yanıtYanıtla
    GUROL BABA:

    Zoruamı getti gardaş

    yanıt2
    yanıt0
    EMOXX:

    emre taşdemir bundan daha yetenekli emin olun. . .

    6
    10
    yanıtYanıtla
    HMM BAK HELE:

    bu yaştan sonra adam etmek zor bol şans

    2
    12
    yanıtYanıtla
    Turk:

    21yaşında kardeş sen heralde 41 sandın sanırım

    yanıt14
    yanıt0
    BUNAK:

    Bedava diyolar. Arkasından ne paralar dönüyo

    5
    6
    yanıtYanıtla
    1234:

    onu fenerbahçe yapıyor bunak bey rodrigesi bedava aldık dediler 2 milyon veriyoz dediler arkadan dönenler çıktı sonra karıştırmayalım litfin

    yanıt3
    yanıt3
    GALA1905:

    iste bize böyle oyuncularla gel basgan yasida 22 daha ne istiyoruz.

    9
    1
    yanıtYanıtla
    tarafsız:

    Bedava dedikleri yaktı toplayın yeni bedava bonusları. . .

    5
    2
    yanıtYanıtla
    Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title