Haberler

Galatasaray Maçı Öncesi Emre Belözoğlu İçin Son Karar Verildi

Güncelleme:

Süper Ligde belki de şampiyonun belli olacağı Galatasaray-Medipol Başakşehir maçı öncesinde, Emre Belözoğlu'nun bu maçta forma giyeceği öğrenildi. Galatasaraylı eski futbolcu Arda Turan ise sakatlığı olduğu için bu kritik maçta oynayamayacak.

Medipol Başakşehir'in tecrübeli oyuncusu Emre Belözoğlu'nun, Galatasaray maçında kadroda yer alacağı belirtildi.

Spor Toto Süper Lig'de 19:00'da başlayacak olan kritik mücadelede Başakşehir kaptanı Emre Belözoğlu'nun oynayıp oynamayacağı merakla bekleniyordu. Galatasaraylı eski futbolcu Arda Turan ise eski takımına karşı bu kritik mücadelede forma giyemeyecek.

TRT Spor'un haberine göre 38 yaşındaki futbolcu, akşamki mücadelede sahada olacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (7)

Huriye Teyze:

inşallah başakşehir ve emre oglum şampiyon olur.

7
18
yanıtYanıtla
Dogru yorum:

Arkadaslar parayla sampuan olunmaz iki takimi da sevmem Ama cin con olacagina basak olsun Daha hayirli. Hic deyilse adamlar hakemlere para vermiyorlar Hele MHK???

9
16
yanıtYanıtla
Bendeniz:

Çirkef her zaman böyle maçlar için iyi olur

4
7
yanıtYanıtla
sonsöz:

arda 2 senedir hangi maçta oynadı ki nabze göre şerbet verdi iktidara yakın olduğu için başakşehire alındı yattığı yerden parasını kazandı belediye işçiye çalışanına maaş vermez ama bunlara verir hak yediniz iyi oldu kazanamadığınız istanbul el değiştirince bütün mal varlıklarınız elinizden gidecek halkın vergisi bunların kursağından geçmeyecek taraftarı olmayan kulübün aldığı topçulara bakın verdiği paralara bakın forma sponsorlarına bakın devlet ve belediyelerin kimler için çalıştığı b

2
2
yanıtYanıtla
DÖRT YILDIZ:

ŞU EZİK FB''NİN İBAN NUMARASINI YAZARMISINIZ? FİLİSTİNE BAĞIŞTA BULUNMAKTAN VAZ GEÇTİM, BU FAKİRLER DAHA ZOR DURUMDA. OLMADI BU SENEKİ FİTRE ZEKATIMI DA FB''YE VERECEĞİM. . . . . .

2
0
yanıtYanıtla
KOCAN FOUR STAR:

GÜNAYDIN BAŞAKŞEHİR VE FAKİR FB . ERTESİ GÜN HAPINIZI BUGÜNDEN İTİBAREN İÇMEYİ UNUTMAYIN , HEMİ GÜLÜM. . . . .

2
0
yanıtYanıtla
DOĞRUYA DOĞRU:

HANİ EKREM İMAMBAYILDI BURAYA YORUM ATMAMIŞ EMRE DURSUN ARDA OYNASIN FALAN DEMEMİŞ. . . . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title