Haberler

Galatasaray'ın Yıldız İsmi Feghouli'ye Dev Talip

Güncelleme:

AS Gazetesi, yaptığı gol ve asistlerle şampiyonluğun en büyük mimarlarından olan Feghouli'yi Sevilla'nın transfer etmek istediğini yazdı.

Galatasaray Cezayirli yıldızı Sofiane Feghouli'yi satmama kararı aldı ama bu oyuncunun taliplileri bitmiyor. Suudi Arabistan ve Çin kulüplerinin ilgilendiği 29 yaşındaki kanat oyuncusu için İspanya'nın köklü kulüplerinden Sevilla'nın 10 milyon euroyu gözden çıkardığı iddia edildi. AS Gazetesi, Sevilla'nın mayıs ayı sonunda CimBom'un kapısını çalacağını iddia etti.

Galatasaray'ın Yıldız İsmi Feghouli'ye Dev Talip

TERİM SATILMASINI İSTEMİYOR AMA

Star Gazetesi'nde yer alan habere göre; Teknik direktör Fatih Terim, Sofiane Feghouli'nin özellikle ligin ikinci yarısındaki performansı nedeniyle satılmaması kararını almıştı. Ancak AS, West Ham'dan 4 milyon 250 bin euroya alınan oyuncuyu teknik direktör Joaquin Caparros'un çok istediğini, 10 milyon euroluk bedelin Galatasaraylı yöneticilere cazip geleceğini yazdı. Caparros'un gelecek sezon takımı Feghouli'nin üzerine kuracağına da haberinde yer verdi.

MANUEL FERNANDES'E VETO

Beşiktaş'tan ayrılıp Rusya'ya Lokomotiv Moskova'ya transfer olan Manuel Fernandes, Galatasaray'a menajeri aracılığıyla haber gönderip gelmek istemişti. Ancak teknik direktör Fatih Terim'in sezon sonunda Rus temsilcisiyle sözleşmesi bitecek olan Portekizli oyuncuyu veto ettiği "Hem sorunlu hem de 33 yaşında. Galatasaray'a uymaz" dediği öğrenildi. Fernandes, Lokomotiv Moskova'da bu sezon 27 maçta 3 gol atıp, 6 da asist yaptı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sofiane Feghouli Galatasaray Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? İrfan Karaca kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı İrfan Karaca kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (26)

SÜPERALİ:

GALATASARAYLILIĞIMDAN UTANIYORUM HAK YİYEREK ŞAMPİYON OLUNMAZ LİGİN SON HAFTALARINA DOĞRU PAZARLIĞI KAZANDIK SANIRIM. .

4
48
yanıtYanıtla
tırt ali ye cevap:

hadi ulan galatasarayliymis

yanıt15
yanıt1
EKO:

eğer galatasaraylıysa şerefsizim

yanıt5
yanıt0
Vatandaş:

La yürügit bşde Galatasaraylıyım diyor ya vardan kaç gölğmğz gitti

yanıt2
yanıt0
ne 10 kardeşim:

feguli zidanlaa eşdeğer bir futbol oynuyor 10 milyon komik bir para olur. satılacaksa 40 milyon eurodan aşağı satılmamalı çünkü böyle bir futbolcu birdaha gelmez. bu adam rahat bi 5 sene daha çatır çatır oynar çünkü. belki şamp. liginde finale çıkartacak bizi ne biliyorsunuz. iyi bir forvetle final oynamamız içten bile değil. cenki alsak iyi olur mesela

7
6
yanıtYanıtla
Ankara:

Yok marsa çıkartır

yanıt0
yanıt0
koroglu69:

hehe 40 miyon hehe zidan

yanıt0
yanıt0
BURDAYIM:

adam Galatasaray’la duygusal bağ da kurdu.abilik liderlik yapacak karaktere de isteğe de sahip.gayet de kaliteli topçu.satmak çok yanlış olur.

11
0
yanıtYanıtla
Emre:

onyekuruyu nasil satin diyorsunuz anlamiyorum. nasil galatasaraylisniz siz adam kiralik :(((

9
0
yanıtYanıtla
kubi:

Onyekuru satılsın diye yazan kim? Bence sen yorumları bir daha oku. Pek anlamamışsın galiba

yanıt3
yanıt0
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title