Haberler

Galatasaray'ın Mert Çetin için Roma'ya yaptığı teklif ortaya çıktı

Güncelleme:

Galatasaray, Roma forması giyen Mert Çetin için İtalyan ekibine teklifini sundu. Sarı-kırmızılı takım, milli oyuncuyu kiralamak için Roma'ya 750 bin euro teklif etti.

Galatasaray, Roma'da forma giyen Mert Çetin'i kiralamak isterken olumsuz yanıt alsa da vazgeçmeye niyeti yok gibi görünüyor. Fonseca, Mert'in stoper bölgesinde hamle oyuncusu olarak kullanmak istediğini belirtip gidişine onay vermemişti. Ancak 23 yaşındaki genç stoper bu sezon 4 maçta sadece 214 dakika şans bulabildi. Ayrıca son oynanan Torino maçında da kenarda kalınca Galatasaray bir kez daha devreye girdi ve Roma'ya yeni bir teklif iletildi. 1.5 yıllık kiralama ücretini 750 bin euroya çıkardı.

ROMA'NIN YANITI BEKLENİYOR

Son bir kez daha şansını deneyen Cimbom yeni bir formül de ekledi. Sarı kırmızılılar, Mert için oynama ve gelişim garantisi verdi. Galatasaray, futbolcuyu sürekli oynatacağını belirterek Mert'in önümüzdeki sezon için gelişme göstereceğini iletti. Futbolcuya da 2020 Avrupa Şampiyonası öncesinde Galatasaray forması ile görev alıp milli takımdaki yerini garantileyeceği ve bu önemli turnuvaya daha formda, hazır olacağı aktarıldı. Şimdi gelecek yanıt bekleniyor. Yine olumsuz olursa rota yine Murillo'ya dönecek.

67 MAÇTA 2 GOL ATTI

Galatasaray'ın Mert Çetin'i istemesinin iki nedeni var. Cimbom, zaten dolu olan yabancı kontenjanını daha çok doldurmak istemiyor. Christian Luyindama'nın sezon sonu dönecek olması nedeniyle de büyük bir bütçe ayırmak doğru bulunmuyor. Roma'nın 2024 yılına kadar sözleşme imzaladığı Mert Çetin bugüne kadar 67 maça çıktı, 2 de gol attı.

(Sabah)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Mert Çetin Roma Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Bakmadan Geçme

Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki! ŞANLIURFASPOR – MANİSA FK CANLI: Şanlıurfaspor – Manisa FK maçı nereden, nasıl izlenir? Şanlıurfaspor Manisa FK canlı yayın linki! TUZLASPOR – GENÇLERBİRLİĞİ CANLI: Tuzlaspor – Gençlerbirliği maçı nereden, nasıl izlenir? Tuzlaspor Gençlerbirliği canlı yayın linki! ADANASPOR – BANDIRMASPOR CANLI: Adanaspor – Bandırmaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Adanaspor Bandırmaspor canlı yayın linki! 11 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dolar ne kadar, yükseldi mi? #128184 11 Mayıs Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! 11 Mayıs hangi burç? 11 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 11 Mayıs tarihi hangi burç olur? ANNELER GÜNÜ DUYGUSAL, KISA MESAJLAR! Anneler Günü resimli, uzun ve öz mesajları neler? Anneler Günü'ne özel kısa sözler neler? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 11 MAYIS CUMARTESİ 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI 11 MAYIS | 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek!
Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

500

Yorumlar (8)

Cimbom:

SEMİH KAYA GELSİN STOPERE

2
3
yanıtYanıtla
Cimbomlu:

SEMİH KAYA GELSİN. CİMBOMUN ÇOCUĞU SEMİH KAYA. SÖZLEŞMESİ PRAGDA BİTİYOR SEZON SONUNDA AMA BONSERVİS KONUSUNU ÇÖZERSE ALINSIN SEMİH STOPERE ON NUMARA OLUR.

2
2
yanıtYanıtla
Cimbomlu:

LYUNDAMA SZONU KAPATTIĞI İÇİN BİR DEĞİL İKİ STOPER ALINMALI DONK GERÇEK MEVKİSİ ÖN LİBERODA OYNAMALI

2
1
yanıtYanıtla
kral:

Gençlerde oynarken zamanında keşfetseniz 500 bin euroya bonservisini alcağınız adamları kaptrıp 750 bin euro ya kiralamaya kalkıyorsunuz scout ekibinizi geliştirin yetankleri ucuza alın mert çetin reni kaçtı kendi gelişimi adına inş gelmez avrupada başarılı olur burda adamı bitirirler türkiyede futbol bilgisi 0 çünkü

2
0
yanıtYanıtla
JAPON KEBABI:

Teklif ortaya mı çıkmış? Kenarda mı duruyormuş daha önce?

1
0
yanıtYanıtla
ömer:

gelecege yatırım böylemi oluyor

1
0
yanıtYanıtla
EMOXXX:

şişirme

1
0
yanıtYanıtla
Ali yilmaz:

Ahmet calik ne güne duruyor yeri geldiginde oynamayacaksa Gencler var Her dönemde 10 futbolcu alirsaniz olcagi bu

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title