Haberler

Abdurrahim Albayrak ve Ahmet Bulut, Falcao için Monaco'ya gidiyor

Güncelleme:

Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak ile menajer Ahmet Bulut bugün Falcao transferini bitirmek için Monaco'ya gidiyor.

Albayrak'ın ismi İtalya kafilesinde vardı. Ancak ikinci başkan, Falcao transferini bitirmek için Fransa'ya gideceği için Galatasaray kafilesi ile birlikte Floransa'ya gitmedi.

Galatasaray, Falcao için 5 milyon euro isteyen Fransız kulübüne 3 milyon euro teklif etti. Futbolcunun sarı kırmızılılarla anlaşmış olması nedeniyle pazarlıkta fazla şansı olmayan Monaco'nun 1-2 gün içinde 'Evet' demesi bekleniyor.

Salı ya da çarşamba İstanbul'a gelmesi beklenen Falcao, 25 Ağustos'taki Konya maçında oynayabilecek.

UÇAKLA GELECEK

Haftalardır süren görüşmeler sonucunda iki taraf da taleplerinde geri adım attı ve uzlaşma yolunda önemli bir aşama kaydedildi. Sarı kırmızılıların bonservis için 3 milyon euro teklif ettiği, Monaco'nun ise bu öneriye sıcak baktığı belirtildi.

Falcao transferinin imzaya kalmasının ardından Galatasaray Kulübü'nde büyük bir hareketlilik yaşanmaya başladı. Sarı kırmızılılar, ünlü futbolcuyu hafta içinde özel uçakla İstanbul'a getirecek.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Abdurrahim Albayrak Galatasaray Ahmet Bulut Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500

Yorumlar (29)

6.FİLO:

Nedendir bilemem ama Abdürrahim Albayrak''ı hiç ama hiç bir gram bile sevmedim sevemem de. ne ölüsü nede dirisiyle işim olmaz.

10
31
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

FENERLİYSEN, BU HASTALIĞIN NORMALDİR, BOŞA DR. A FALAN GİDİP PARA HARCAMA, HA PARAN VARSA GİT FENER OL, YADA YOK OL.

yanıt8
yanıt4
6.FİLO:

ŞAPKACI ALBAYRAK HAKEMLERLE İLGİLİ AÇIKLAMA YAPACAKTI. YAPMADI BU KONU HAKKINDA DÜŞÜNCELERİN NELER?

yanıt2
yanıt1
GULU:

6. filo fenerlisin ve fenerlilerde genelde masum duygular olmaz. yani sevmemen normal.

yanıt4
yanıt3
ADINI SEN KOY.:

Abdurahim albayrak ne yapti ananami asildi sen sevmesende onun seveni ona yeter.

yanıt7
yanıt0
ABD:

sende Galatasaray hazımsızlığı var dostum. mesele Abdürrahim Albayrak değil.

yanıt24
yanıt0
doğu tamay:

Galatasaray''a aslan değilde sırtlan çetesi ( HYENA GANGS ) denilmesi bence daha uygun olur ! Çünkü bu yağmacı ve başkalarının emeğini çalan hırsız kulübe bu isim daha yakışır ! HYENA GANGS''ı yakın zamanda yeniden süperlig vizyonunda seyredin .

4
15
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

NE DİYON LAN OSSURUK.

yanıt0
yanıt5
U.A:

DOGU TAMAY SODA İÇ HAZIMSIZLIGA IYI GELIR YADA FAZLA GÜNEŞTE KALMA SEN

yanıt3
yanıt3
fth:

bırakında falçaoyu alıp gelsin fetö nün yandaşları

7
9
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title