Haberler

Galatasaray'ın Eski Oyuncusu Gabriel Tamas, Hapisten Çıktı!

Güncelleme:

Galatasaray'ın eski futbolcularından Gabriel Tamas, İsrail'de alkollüyken araç kullandığı için gözaltına alınmış ve 7 gün hapis yatmıştı. 35 yaşındaki Rumen stoperin serbest bırakıldığı öğrenildi.

Galatasaray'da 2003/2004 sezonunun ilk devresinde forma giyen, ardından da Spartak Moskova'ya satılan Rumen stoper Gabriel Tamas, geçtiğimiz haftalarda özel hayatındaki skandallara bir yenisini daha eklemiş ve alkollüyken araç kullandığı gerekçesiyle hapis cezasına çarptırılmıştı.

EHLİYETİNE 4 AY EL KONULDU

Saatte 205 kilometre hız yaparken yakalanan 35 yaşındaki savunmacının cezası, demir parmaklıkların arkasında geçirdiği 7 günün ardındansa 30 gün ev hapsine dönüştürülmüştü. Romanya'da yayım yapan Gazeta Sporturilor'un haberine göre ise ev hapsinden kurtulan Tamas'a 2 ay kamu hizmeti cezası verilirken oyuncunun ehliyetine de 4 aylığına el konuldu.

Galatasaray'ın Eski Oyuncusu Gabriel Tamas, Hapisten Çıktı!

TARAFTARLAR COŞKUYLA KARŞILADI

Gazete, işlediği suçu tekrarlaması hâlinde doğrudan hapse gireceği öğrenilen Tamas'ın serbest kalır kalmaz formasını giydiği Hapoel Hafia'nın taraftarlarınca coşkuyla karşılandığını yazdı.

(Fanatik)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Spartak Moskova Galatasaray Haberler

500

Yorumlar (2)

Dürbünlü:

gereksiz varlık.

2
1
yanıtYanıtla
RUHI-BJK:

şaşırmadım

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title