Haberler

Galatasaray'ın Eski Başkanı Dursun Özbek Yeniden Aday Oluyor

Güncelleme:

Galatasaray'ın bir önceki başkanı Dursun Özbek, Mustafa Cengiz yönetiminin idari konuda ibra edilmemesinin ardından gidilecek olan seçimde aday olmayı planlıyor.

Galatasaray'ın yıllık olağan mali genel kurulu gerçekleştirilirken, mevcut başkan Mustafa Cengiz ve yönetiminin ikinci dönemi mali açıdan ibra edildi ancak idari açıdan ibra edilmedi.

MUSTAFA CENGİZ ADAY OLAMAYACAK

Bunun üzerine Cengiz yönetimi, statü gereği olağanüstü toplanıp seçime gidecek. Yine satatü gereği Mustafa Cengiz, gidilen seçimde aday olamayacak.

DURSUN ÖZBEK SEÇİME HAZIRLANIYOR

Yeni seçime girecek en önemli adayın, Galatasaray'ın bir önceki başkanı Dursun Özbek olduğu öğrenildi. Özenk, Genel Kurul'da alınan kararın ardından yeniden başkan olabilmek için çalışmalara başladı.

TARAFTARLA ARASI İYİ DEĞİL

Galatasaray taraftarı ile arası iyi olmayan Dursun Özbek, bir dönem sarı-kırmızılı takımın başkanlığını yapmıştı. Tribünlerin sürekli istifaya çağırdığı Özbek, güvenoyu almak için erken seçime gitmiş ancak başkanlığı Mustafa Cengiz'e kaptırmıştı.

İBRA EDİLMEMESİ İÇİN OY KULLANDI

Öte yandan liseli olan Dursun Özbek'in genel kurulda eşiyle birlikte, Mustafa Cengiz ve yönetiminin ibra edilmemesi yönünde oy kullandığı görüldü.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mustafa Cengiz Galatasaray Spor Haberler

500

Yorumlar (33)

Galatasarayin Has Taraftarı:

Mektebi Sultani senin çapulcu dediğin Galatasarayin asıl sahipleridir. Senin gibiler de olsa olsa bu sarayın soytarısı olursunuz 500 1000 kişi. Galatasaray Lisenin takımıymışmış. Hadi ordan bir liseli çıkıp bir hibe mi yapmış Galatasaray a? Hala herşeyi taraftar yapıyor. Soytarılar sizi...

18
1
yanıtYanıtla
ADSIZ:

DURSUN ÖZBEK BİR GİT ŞURADAN NE YÜZSÜZ ÇIKSIN SEN

16
2
yanıtYanıtla
Kımız:

Galatasaray’a liseliler darbe yapıyor resmen

17
1
yanıtYanıtla
Mektebi Sultani:

Dursun beyi destekliyoruz. Bir suru liseli arkadasimiza cok karli isler vermis, yuksek maaslarla ise almis gercek bir galatasaray liselidir. Taraftar dedigimiz capulcu surusunun istifa diy bagirmasi ile hata yapmis ve erken secime gitmisti. Galatasaray takimi Galatasaray Lisesinin takimidir. Liseliler ne derse o olur. Mustafa Cengiz , Adnan Polat vs bu tur gecici kisiler hizmetlerini yaparlar ve sonra liseliler misyonlarini tamamlar tamalamaz bunlari yollarlar. Herkes aklini basina alsin.

4
13
yanıtYanıtla
Lol:

Sen galatasaray lisesinde okuyacak kapasiteye sahip değilsin bu bir. Ikincisi bu takım halkındır. 3.sü boş yapma ses oluyor.

yanıt1
yanıt0
Miliyetçi:

Gs ye en büyük zararı terim veriyor beyler terim olduğu yerde kimsenin ondan önde olmasını sevmez buda külüpte otorite sorunu yaratıyor terim gitmez ise sorunlar bitmez

3
13
yanıtYanıtla
OsmanGündüz:

böyle galatasaraylılık olurmu yav takım şampiyon olmak için uğraşıyor birileri olmasın diye sonuç malum düşmanlar sevindi hayırlı olsun

13
2
yanıtYanıtla
dursun başkan:

gsarayı şampiyon yapan kadroyu kuran dursun başkan zaten, asıl hazıra konupo , geldiği gün tasarrufa geliyoruz diyen şimdiki cengiz. bir gecede alınan 9 futbolcuda iyi çıktı ve şampiyonluğu getirmişti. bu mustafa cengiz , bu şampiyon kadrodan , rodrigezi, gomisi. maiconu , ndiayeyi, satmadımı, kakal kala muslera, belhanda, fegholui kaldı dursa onlarıda satacaktı, en iyisi oldu adalet yerini buldu

1
13
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Galatasarayı şampiyon yapan ve kupa alan Hamza hocayı kovupta bu takıma en ağır darbeyi vuran adam değilmi bu? Futboldan en uzak olan biri varsa o da bu insandır. Bu kişiye ismi ile bile hitab etmek istemiyorum. Bu insan yüzünden başkanlığı döneminde GSnin ne ürünlerini aldım nede maçlarını seyrettim. Beni tuttuğum takımdan nefret ettiren adamdır bu kişi. Çek o pis ellerini GS''nin üzerinden.

12
0
yanıtYanıtla
Sari lacivert:

Bir fenerbajceli olarak dursun ozbegi destekliyorum adam hakkini yediniz

4
7
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title