Haberler

Galatasaray hazırlık maçında Panathinaikos'u mağlup etti

Güncelleme:

Galatasaray hazırlık maçında karşılaştığı Yunan ekibi Panathinaikos'u 2-1 mağlup etti.

Galatasaray yeni sezon hazırlıkları kapsamında özel maçta Yunan ekibi Panathinaikos ile karşılaştı. Sarı-Kırmızılı takım mücadeleyi 2-1 kazandı. Emre Mor ve Seri ilk kez bu maçta sarı-kırmızılı formayı giydi.

Galatasaray hazırlık maçında Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde Yunan ekibi Panathinaikos ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi.

Sarı-Kırmızılı takım mücadeleyi 2-1 kazandı. Galatasaray'ın gollerini 10. dakikada Adem Büyük ve 62. dakikada Ryan Donk kaydetti. Panathinaikos'un tek golünü ise Konan attı.

Galatasaray'da yeni transferler Seri ve Emre Mor ilk kez sarı-kırmızılı formayı giydi.

Galatasaray'dan 4. hazırlık maçında 2. galibiyet

Galatasaray, yeni sezon hazırlıkları kapsamında 4. özel maçını Panathinaikos ile oynadı. Bu müsabakadan önce sarı-kırmızılılar; Avusturya kampında RB Leipzig, Augsburg ve Bordeaux ile karşılaşmıştı. Cimbom, söz konusu müsabakalarda RB Leipzig ve Augsburg'a yenilirken, Bordeaux'u mağlup etmeyi başardı. İstanbul'daki Yunan ekibini 2-1 mağlup etmeyi başaran Galatasaray böylece 4. hazırlık maçında ikinci galibiyeti aldı.

Maçtan dakikalar

GOL - Adem Büyük maçın 10. dakikasında takımı 1-0 öne geçirdi.

Maçın ilk yarısı Adem Büyük'ün attığı golle 1-0 sona erdi.

Maçın ikinci yarısı başladı...

Galatasaray'da Selçuk İnan, genç oyuncular Erencan Yardımcı ve Yunus Akgün oyuna dahil oldu. Belhanda ve Adem Büyük oyundan çıkan isimler oldu.

GOL - Mariano'nun ortasında Donk maçın 62. dakikasında skoru 2-0 yaptı.

Emre Mor ve Martin Linnes golden sonra oyuna dahil oldu.

GOL - 90+2'de Konan farkı bire indiren golü kaydetti.

Mücadele Galatasaray'ın 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Panathinaikos Galatasaray Emre Mor Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (9)

Adınızı Yazın:

Türkiye''de nasıl şampiyon olduklarını biz çok iyi biliyoruz. . Şu an sadece kendileri hak ederek olduklarını sanıyor. . Avrupa maçlarından sonra onlar da anlayacak hakemlerle şampiyon olduklarını. . Öyle ya gerçekten şampiyonluğu bileğiyle kazanan takımlar ŞL de de başarılı oluyor. . Geçen sene gördük cinconu ŞL de :)

3
5
yanıtYanıtla
dvt:

ŞL de başarılı olursa bu takım o zaman cümle alem seni sevsin mi . . .

yanıt1
yanıt0
futbol sevgi:

takımı ve camiayı hakir gören bu şahsa şimdiden cümle alem sevgi sözlerini gönderiyor gibi , hangi camia olursa olsun.. bir camia ile ancak bir adi kişilik alay eder zavallı ??

yanıt3
yanıt0
HAK:

BOŞ İŞLER ZAMAN KAYBI

2
5
yanıtYanıtla
Haldun:

Vahye sanki parçayı yendi

1
4
yanıtYanıtla
Parça:

Parça o ne ??

yanıt3
yanıt2
SEMİH TÜRKOĞLU:

Arkadaş Barça demek istedi galiba, yani Barcelona.

yanıt5
yanıt0
bu ne la:

Parçala Behçet!! :)))

yanıt5
yanıt0
UA:

Transferler çok iyi çok can yakacak bir takım olmuş bunun üstüne birde Falcao geldimi lig maçlarını oynamaya gerek kalmaz . . . Ama Avrupa da başarı isteniyorsa Seri nin yanına bir adam daha şart ! Alt yapıdan gelen oyuncular umut verir bir oyun sergiliyorlar umarım Ozan gibi kendilerini geliştirir 11 de yer kapabilirler . Bir parantez de kaleci Okan''a açmak lazım Muslera nın veliahtı bulunmuş bol bol maçlarda yer verilmeli bu çocuğa !

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title