Haberler

Galatasaray, Falcao için TT Stadı'nda imza töreni düzenleyecek!

Güncelleme:

Radamel Falcao'yu kadrosuna katan Galatasaray, yıldız oyuncu için Pazartesi günü Türk Telekom Stadı'nda görkemli bir imza töreni düzenleyecek.

Galatasaray bir süredir görüşmelerini sürdürdüğü Radamel Falcao transferinde mutlu sona ulaştı. Falcao transferindeki tüm pürüzlerin giderildiği ve transferin resmi imzaya kaldığı bildirildi.

ABDURRAHİM ALBAYRAK İLE BİRLİKTE GELİYOR

Falcao'nun yarın öğlen saatlerinde Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak ile birlikte özel uçakla İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

Edinilen bilgiye göre Kolombiyalı golcü için Pazartesi günü stadyumda görkemli bir tören düzenlenecek.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar?
500

Yorumlar (30)

KSK li MESUT:

Bu conconlar da mide geniş... neyse avrupalıyız diyolar. Ama Avrupa maçlarını bizim hakemler yönetiyor. Averaj takımı olurlar yine. Şamar yer dönerler...

2
17
yanıtYanıtla
reel gercek:

ya gs lı arkadaslarım bırakın su sıkecıye laf atmayı arsıza laf dayanmaz cas larda mahkemelerde dosyaları dolanıyo bunların yuz olsa sokaga cıkmazlar

yanıt0
yanıt0
MERT:

LAN KAFSİNKAFLI DANA BURADA Kİ AMACIN NE ?SANA NE LAN GS DAN. . İSTER ŞAMPİYON OLUR İSTER OLMAZ ARMUT. . BİZİM KREDİMİZ VAR OĞLUM SEN İLK ÖNCE KENDİ TAKIMINA BAK 19 DA ÇAKILDIN KALDIN. . ALLAHIN SOPASI YOK Kİ ONUDA ŞİKEYLE YALAN DOLANLA ALDINIZ. BİR DAHA OLAMIYORSUNUZ ZATEN

yanıt0
yanıt0
BORU:

Zoruna mı gitti mesutcum hepinize şaplağı atacağız

yanıt10
yanıt1
forza cimbomlu:

KSK Lİ MESUT RUMUZLU HAİNSİN SEN, AVRUPADA ÜLKEMİZİ TEMSİL EDEN TAKIMIN BAŞARISIZ OLMASINI İSTEYECEK KADAR ALÇAKSIN

yanıt14
yanıt2
KSK li MESUT:

Forza rumuzlu concon. Fransız, ingiliz kırması takımdan bize ne.. Beter olun. işleriniz iyi gidince avrupalıyız, sıkışınca ülkeyi temsil ediyoruz destekleyin. Hadi ordan...

yanıt0
yanıt13
forza cimbomlu:

KSK Lİ MESUT DENEN NE İDÜĞÜ BELİRSİZ GS DÜŞMANI PROVÖKATÖR , CİMBOM ÇANAKKALE DE ŞEHİTLER VEREN KULÜPLERDENDİR.

yanıt11
yanıt1
sami yen fenere mezar olacak!:

FALCAO GOL KRALIDA OLUR BUNDA ŞÜPHE YOK ANCAK ACİL STOPER ŞART. LUYİNDAMA MARCAO İLE BU İŞ ZOR. KJAER OLABİLİR MİSAL.

8
2
yanıtYanıtla
sami yen fenere mezar olacak!:

SAYIN MUSTAFA CENGİZDEN BİR RİCAM VAR TRANSFER SEZONU KAPANMADAN ACİL BİR TANE STOPER ALIN YEDEK FORVETE FİLAN GEREK YOK BABEL, ADEM, DİAGNE, FEGHUOLİ VAR FORVETE.

8
1
yanıtYanıtla
GS ALİ BEY:

Katılıyorum.babel forvet de oynar gerektiğinde.ayrıca ademe bol bol şans verilmeli.skora direkt katkı yapıyor.

yanıt0
yanıt0
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title