Haberler

Galatasaray, Falcao için Jorge Mendes'e 4 milyon euro ödeyecek!

Güncelleme:

Galatasaray, Kolombiyalı golcü oyuncu Radamel Falcao'nın transferi için ünlü menajer Jorge Mendes'e 4 milyon euro menajerlik ücreti ödeyecek.

Galatasaray'da transferi yılan hikâyesine dönen Radamel Falcao, artık sarı-kırmızılı formayı sırtına geçirmeye hazırlanıyor. Günler öncesinden sosyal medyada ateşi yakan Kolombiyalı yıldız, kulübü Monaco'dan onay çıkar çıkmaz İstanbul'a doğru yola çıkacak. Türkiye gazetesinin haberine göre Galatasaraylı yöneticiler de bu uçuşun yarın gerçekleşeceğini umuyor. Menajerler Jorge Mendes ve Ahmet Bulut'a güvenerek İstanbul'a dönen İkinci Başkan Abdurrahim Albayrak, Falcao için hazırlıkları yaptırmaya başladı.

DİDİER DROGBA GİBİ

Teknik direktör Fatih Terim ve sarı-kırmızılı taraftarlar ise Radamel Falcao'nun Denizlispor maçına yetişip yetişmeyeceğini merak ediyor. Kolombiyalı yıldız Süper Lig'in ilk haftasında deplasmanda oynayacak Galatasaray'ın maç kadrosuna perşembe imzayı atarsa yetiştirilebilir. Hem teknik heyet hem de yöneticiler bu ihtimali de düşünürken, yıllar önce Didier Drogba'nın Akhisar maçı hatırlatılıyor. Fildişili oyuncu da imzası daha kurumadan maça çıkmıştı.

MENDES'E 4 MİLYON EURO

Galatasaray yönetimi, Falcao transferinin başrol oyuncusu menajer Jorge Mendes'e de adeta servet ödeyecek. Sarı-kırmızılıların bu transfer için Mendes'e 4 milyon euro menajerlik ücreti ödeyeceği belirtildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Spor Haberler

500

Yorumlar (33)

Co hart:

Zaten bataksiniz s liginde averaj takimi olacaksiniz iyice batacaksınız bu sefer sizi devlette kurtaramaz

17
40
yanıtYanıtla
Kara mamba:

BU MALCAO MALATASARAYIMIN ELİNDE PATLAR. BİTİK BİR FORVET. GS''ME YAKIŞIR. ALIN GİTSİN. TARAFTARLAR FORMA SATIN ALIR BOL BOL.

7
27
yanıtYanıtla
uA:

çıldırın şampiyon GALATASARAY siz aglamaya devam edin

yanıt1
yanıt0
Recep:

La civciv kızkanma aslanlar gibi calış seninde olsun

yanıt1
yanıt0
Memo:

Bitik dedigin adamin giydigi corap olamazsın dunyaca ünlü bir forvet elimizde degil rakiplerin bi yerinde patlayacak bi yorum Yapıyon madem mantıklı yap

yanıt0
yanıt0
Memleketim:

Yalan haber. Uefa kurallarina göre menejerlik ücret yüzdeligi bellidir. Sizin haberinize göre bu fotbolcuya 250 milyon Euro ödenmis oluyor.

22
6
yanıtYanıtla
BLUDARK:

adam asgari ücretle çalışıyo, patron maaşı bankaya yatırıyo, patron sonra 500''ü elden istiyo, vermezsen işten çıkarıyo !!!! ayıktın mı ??????

yanıt1
yanıt1
Kral:

yazik paralari nerelere harciyorlar

11
14
yanıtYanıtla
GS:

gelsin fenevede mendese hadiye ederiz yeterki kral gelsin

12
13
yanıtYanıtla
Bir dost:

O kadar heves ediyorsan sen al geldiğinde de görecez bakalım kuzu mu yoksa boğa mı ah bu saflar o kadar boş ki ne deyim. Fenerin gücünü de bu sene inşallah göreceksiniz. Siz boşlar da

yanıt7
yanıt9
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title