Haberler

    Galatasaray'ın Talisca için tüm şartları zorlayacağı iddia edildi

    Güncelleme:

    Galatasaray'da ara transfer döneminde büyük hareketlilik yaşanıyor. Onyekuru ve Saracchi transferiyle birlikte Sekidika'yı da resmen açıklaması beklenen sarı-kırmızılılar, Trabzonspor'un da gündeminde olan Anderson Talisca için beklenen hamleyi yaptı.

    Galatasaray'daNzonzi ve Mariano ile birlikte sürpriz bir ayrılık daha yaşanabilir. Sezon içi taraftarlarla bazı sorunlar yaşayan, silah hareketiyle gündem olan Belhanda, Galatasaray'da planların değişmesine neden oldu. Arap takımlarıyla transfer temasında bulunan Faslı futbolcunun takımdan ayrılması sürpriz olmaz.

    TALISCA İÇİN TÜM ŞARTLAR ZORLANACAK

    Belhanda'nın alternatiflerini belirleyen Galatasaray'da gündeme gelen en önemli isim, bir dönem Beşiktaş forması da giyen Anderson Talisca. Trabzonspor'un da transfer için devrede olduğu Brezilyalı futbolcunun maliyetini karşılamak ise çok kolay gözükmüyor. Galatasaray'ın buna rağmen Anderson Talisca için tüm şartları zorlayacağı ifade edildi.

    Trabnzonspor'un oyuncu için 6 aylık 1.5 milyon euroyu gözden çıkardığı iddia edilmişti. Galatasaray'ın Guangzhou'ya ne tür bir teklif sunacağı ise henüz bilinmiyor.

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Anderson Talisca Galatasaray Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    500

    Yorumlar (30)

    Lala paşa:

    Gs, Trabzonspor''un da gündeminde olan Anderson Talisca için beklenen hamleyi yaptı. :)))))) bir takım hep mi haysiyet, karakter, etik karşıtı hareketlerde gözü olur, inşallah batarsın cincon dink donk

    20
    16
    yanıtYanıtla
    FATANA BEHLİNGER:

    Yav he he

    yanıt5
    yanıt5
    awaz:

    hangi takımı tutuyorsun bilmiyorum ama iyi olan futbolcuyu almayı bütün takımlar ister bu birinci neden. ya da rakibinin daha fazla ödemesini veya alamamasını sağlamak ikinci neden. bazen futbolcu piyasayı arttırmak için yalan haber yayar. GS laf söylemeye çalışıyorsunuz ama kendi takımlarınıza da hakaret ediyorsunuz çünkü hepsi aynı halt kendi paraları olsa vermezler sık eleyip ince dokurlar ama taraftarın parasını savururlar sonrada başarılıyız derler. 1 olan futbolcu 5 alınıyor

    yanıt3
    yanıt2
    Fanatik:

    Aynen katılıyorum tipik gs stratejisi her zaman aynısını yapıyor nayloncular !

    yanıt10
    yanıt6
    HADİ LEN SERÇE:

    TRABZON KİM TALİSCA KİM. . . SİZE DAHA 10 YIL ŞAMPİYONLUK YOK KANARYASPOR

    yanıt5
    yanıt13
    JUNEYT:

    Falcao transferinde Abdülrahim Albayrak ve falcao fotosu sızdırılmıştı ve gs o olaydan ders çıkardı.şimdi paylaşmıyorlar hiçbir bilgiyi.bekleyin de görün Cimbom cidden bombayı patlatacak.10 numara transferi yapılacak ve büyük ihtimalle de talisca.alamazsınız diyenlere cevabım şudur: Türkiye’nin üçüncü büyük takımına gelen adam Türkiye’nin en büyük takımına neden gelmesin.neyin kafasını yaşıyorsunuz.

    18
    13
    yanıtYanıtla
    Tahtsız lord:

    Büyüklük kendi kavramından takımların, sır alama yoktur, o zaman dönem dönem değişir büyüklük. Mesela 1975 ve 1990 yılları arasında Trabzosnpordan başka başarılı takım yoktu. en fazla şampiyonlukta Ts ve Fb de vardı. Gs ki mmk demezlermi adamı, çarpık kenetlenmeyle meydana bırakılmaması gereken çöpler kutulara atılarak derede lağım sızıntısıyla lav edilmeli bence.

    yanıt2
    yanıt8
    DÜNYADA REAL TÜRKİYEDE GS EN BÜYÜK:

    TAHTSIZ LORD bırak felsefe yapmayı.senin dediğine bakarsak bu sene şampiyon olan takım şampiyon olunca sevinmesin neden çünkü 5 sene önce başka takım şampiyondu.an itibariyle Türkiye’nin en büyüğü gs’dir.hatta son yıllara göre böyledir.şampiyon olmak en büyük başarıdır ve en çok şampiyon olan en büyüktür.hele sahip olduğumuz bazı kupaları siz ancak müzemizi ziyaret ederseniz görebilirsiniz.tofaşa binip ferrarisi olana benim de arabam var nolmuş yani demeyi bırakın.

    yanıt10
    yanıt2
    dc:

    Canım ya nasıl da inanmış, hadi iyişallah

    yanıt1
    yanıt0
    zz:

    sen hayaller alemınde yasıorsun galıba oyunccu trabzola anlastı

    yanıt1
    yanıt1
    Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title